Τί θα γίνει κ. Πολύδωρα με το «προοδευτικό» αλητοαναρχοφασισταριό;

Επιτέλους, τί θα γίνει, κύριε Πολύδωρα, με το «προοδευτικό» αλητοαναρχοφασισταριό;

Θα τρομοκρατούν για πολύ ακόμη οι «προοδευτικοί» αλητοαριστεροφασίστες τους Έλληνες πολίτες; Θα καίνε και θα καταστρέφουν ανεμπόδιστοι για πολύ ακόμη ζωές και περιουσίες;

Πιόνια του συστήματος και της νέας τάξης πραγμάτων, το άπλυτο αριστεροφασισταριό, απειλούν, καίνε, σκοτώνουν. Όποιον αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για το σύστημα, φυσικά. Τους Έλληνες πατριώτες. Ποτέ τους αφελληνισμένους υπαλλήλους της νέας τάξης. (Και, μετά τα «δημοκρατικά» ανδραγαθήματα της νύχτας, οι θεωρητικοί υποστηρικτές τους, χωρίς κουκούλες πια, την ημέρα, κάνουν κηρύγματα περί… «πολυπολιτισμού», «αντιρατσισμού» και «δικαιωμάτων» (να είσαι δούλος των ΗΠΑ και της τουρκίας και του διεθνούς καπιταλισμού).) Πιόνια του συστήματος, οι τάχα «επαναστάτες».

Ο… Συνασπισμός εξέδωσε ανακοίνωση για να τούς… συγχαρεί για τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου του κ. Γεωργιάδη, ή ακόμη;

«Εμείς κάψαμε το βιβλιοπωλείο – Να το ανοίξει στην Αμάρυνθο»

«Αναλαμβάνουμε την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του γνωστού “δημοκράτη” Αδωνη Γεωργιάδη του ακροδεξιού κόμματος Ελλάδος», είπε άγνωστος που χθες τηλεφώνησε στην «Ε», χωρίς να προσδιορίζει ωστόσο το όνομα κάποιας ομάδας.

«Δεν θα ανεχτούμε άλλο την παρουσία του στα Εξάρχεια. Μπορεί να ανοίξει το καινούργιο του κατάστημα στην Αμάρυνθο. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να το κατάλαβε, ειδάλλως τα χειρότερα έρχονται», πρόσθεσε. Η εμπρηστική επίθεση, η οποία προκάλεσε δηλώσεις του ΛΑΟΣ για «προστατευόμενους κουκουλοφόρους… που τροφοδοτούνται από τη Νέα Δημοκρατία», έγινε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής και είχε αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 28/12/2006

Διαφημίσεις

Ἐτικέττες: , ,

3 ἀπαντήσεις to “Τί θα γίνει κ. Πολύδωρα με το «προοδευτικό» αλητοαναρχοφασισταριό;”

 1. Κόδρος ο Αθηναίος Says:

  Οι άπλυτοι των Εξαρχείων και του Κολωνακίου, οι… “δημοκράτες” της μαύρης κουκούλας, των καδρονιών και των μολότοφ (ενίοτε και των σαρανταπενταριών και των μπαζούκα), τολμούν μάλιστα να βρίζουν και την αγροτιά της Ελληνικής επαρχίας! Τί “λαϊκοί αγωνιστές”! Αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, αλλά έπαιρναν την δόση τους με τα λεφτά του μπαμπά (και μεγαλώνοντας, κατ’ ευθείαν από τις παρακρατικές αρχές, ίσως και ξένες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες έτσι τους ελέγχουν και τούς χρησιμοποιούν – είσαι σίγουρος, Εριχθόνιε, ότι πρέπει να κατηγορούμε τον αναρχικό χώρο για τον εμπρησμό και όχι την CIA π.χ.; ή και τους δύο μαζί; ).


  Και κάτι άλλο. Γιατί όλοι οι τρομοκράτες, και πάντα, εκδίδουν τις ανακοινώσεις τους μέσω της “Ελευθεροτυπίας”;

 2. Τουρκοφάγος Says:

  Χωρίζουν την Ελλάδα, διχάζουν τους Έλληνες

  24-12-2006: Οι γνωστοί-άγνωστοι του διεθνιστικού παρακράτους καίνε ανενόχλητοι το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γεωργιάδη στην Αθήνα.

  Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

  Εμείς δεν χωρίζουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αντιθέτως βασική μας στρατηγική και θέση είναι ότι «όλους εμάς ενώνει η Ελλάς». Και μας ανησυχεί ιδιαίτερα η δια της «Ελευθεροτυπίας» σύσταση «αγνώστων» ότι στα Εξάρχεια δεν μπορούν να υπάρχουν βιβλιοπωλεία στελεχών μας, τα οποία πρέπει να μετακομίσουν… στην Αμάρυνθο.

  Για μας η Ελλάδα είναι ενιαίος χώρος και σε κάθε της τμήμα μπορεί να λειτουργεί δημιουργικά κάθε Έλληνας.

  Χωρίζουν την Ελλάδα, χωρίζουν και τους Έλληνες. Ανάχωμα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ώστε να μην μπει στην Βουλή, στήνει η Κυβέρνηση σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων αυτών των ημερών. Κατά την «Καθημερινή» στρατηγικός σχεδιασμός της Ν.Δ. είναι να μην συγκροτηθεί πεντακομματική Βουλή την επόμενη τετραετία.

  Τέτοιας μορφής όμως σχεδιασμοί εκφεύγουν της πολιτικής δεοντολογίας, υπονομεύουν την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και διχάζουν τους Έλληνες. Οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα ν’ αποφασίσουν το τέλος του δικομματισμού, που έπληξε βάναυσα το βιοτικό τους επίπεδο και υπονόμευσε το μέλλον της χώρας μας.

 3. Ιωάννης Says:

  Επαναλαμβάνω συμπληρωμένο το σχόλιό μου.
  Οι σημιτικές γραφές δεν ήταν αλφαβητικές. Σε αυτό συμφωνούν όλοι οι ειδικοί. Ήταν συλλαβικές, και σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι ειδικοί αλλά είναι αναμφισβήτητο. Τα επιχειρήματα είναι συντριπτικά. Οι υποστηρικτές της αντίθετης άποψης δεν προβάλλουν κανένα επιχείρημα. Η ανακάλυψη του αλφαβήτου συνίσταται στην ανάλυση του ήχου των συλλαβών στους απλούς αδιαίρετους αλλά χωρίς αυτόνομη ηχητική υπόσταση ήχους από τους οποίους αποτελούνται. (Britannica, άρθρο Writing) Το αλφάβητο και η αλφαβητική γραφή αποτελούν ελληνική επινόηση (Britannica, άρθρο Writing). Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μου (http://www.diadromesgr.blogspot.com). Υπάρχει μεταξύ άλλων εκτεταμένο άρθρο (σε δύο τμήματα) για το αλφάβητο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...