Η χούντα της παρακρατικής Αριστεράς και η υποκρισία του διαπλεκόμενου «προοδευτικού» κατεστημένου

Οι άπλυτοι τρομοκράτες της αριστεράς, μέσα σε λίγες μέρες έκαναν εμπρηστικές και βομβιστικές επιθέσεις καίγοντας και καταστρέφοντας βιβλιοπωλεία (Γεωργιάδη – ολοσχερής καταστροφή), γραφεία πολιτικών κομμάτων (Έδεσσα, Ναύπακτος, Θράκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λέσβος) (όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες), έκαψαν το Πολυτεχνείο και το Πάντειο, βανδάλισαν την Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και ασέλγησαν στις ιερές εικόνες, έκαψαν αστυνομικούς ζωντανούς…

Το ήθος και η δημοκρατικότης των άπλυτων “προοδευτικών” αριστερών σε όλο τους το μεγαλείο.

Φαντάζεστε, αλήθεια, μέσα σε λίγες μέρες να είχαμε όχι πέντε τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά μία, μία μόνον επίθεση εθνικιστών σε γραφεία του Συνασπισμού, τί θα είχε γίνει; Οι εθνικιστές θα δικάζονταν από “δημοκρατικά” διαπλεκόμενα δικαστήρια και θα απαγχονίζονταν στην πλατεία Συντάγματος! (Εδώ ένας “αντιεξουσιαστής” έφαγε μερικές ψιλές από τα ΜΑΤ, και κόντεψε να πέσει η κυβέρνηση!)

Η Ελλάδα ολόκληρη καίγεται και τρομοκρατείται από τους αριστερούς άπλυτους τραμπούκους και κανείς δεν τολμά να κάνει τίποτε.

Χαρακτηριστική και η “δημοκρατικότης” των διαπλεκομένων ΜΜΕ. Τί έχετε ακούσει και διαβάσει, αλήθεια, στα δελτία ειδήσεων και στις φυλλάδες του κατεστημένου; Ότι ο “κακός” Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον αγνό και αθώο Συνασπισμό για την υποστήριξη του τελευταίου στους τραμπούκους! Εθίγη ο Αλαβάνος! Πώς τολμούμε να λέμε τέτοια κακά λόγια γι’ αυτόν! Την ίδια ώρα οι Έλληνες εθνικιστές γίνονται όχι απλώς στόχος ύβρεων, αλλά δεκάδες γραφεία, αυτοκίνητα, μέχρι και βιβλιοπωλεία, και οι ίδιοι προσωπικώς, γίνονται θύματα εμπρησμού, βανδαλισμού και τραμπουκισμού από τα “δημοκρατικά” αριστερά λουλούδια του Αλαβάνου και των “προοδευτικών”, και ουδείς ασχολείται!

Ο ΛΑ.Ο.Σ. στο στόχαστρο

Η απέραντη υποκρισία της Αριστεράς

Οι δεσμοί φιλίας του ΣΥΝ με τον “αντιεξουσιαστικό” χώρο

Έργα και ημέρες του Συνασπισμού

Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στο Ηράκλειο

Εξ επαγγέλματος ψευδολόγοι

Οι διασυνδέσεις του Συνασπισμού με τους αναρχικούς

Άπλυτοι αριστεροί φασιστοτρομοκράτες καταλαμβάνουν ιερό ναό

Οι βανδαλισμοί στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης
Ιερόσυλοι αριστεριστ�ς

Τί θα γίνει κ. Πολύδωρα με το “προοδευτικό” αλητοαναρχοφασισταριό;

Απειλεί κιόλας το παρακράτος της διεθνιστικής Αριστεράς (τσιράκια του κομματικού κατεστημένου και χρήσιμοι ηλίθιοι της πλανητικής εξουσίας)

Το Αριστερο-ΝεοΦιλελευθεροΔεξιό κατεστημένο τρέμει τα βιβλία
Αριστεριστ�ς καίνε Γεωργιάδη

Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο στο Κορωπί

Τα βιβλία ενοχλούν τις συμμορίες της Αριστεράς

Επίθεση εναντίον της Φ.Ο.Σ. Νομικής στην Θεσσαλονίκη

Τρομοκρατική επίθεση στο Μαρούσι

Η κατάλυση του κράτους από το παρακράτος

Το βάρβαρο και ασύδοτο πρόσωπο της Αριστεράς

Επίθεση αριστεριστών στη Θεσσαλονίκη

Προστατεύουν τους ανθέλληνες – κτυπούν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η διεθνιστική τρομοκρατία δεν μας πτοεί

Οι τρομοκράτες της Αριστεράς ξανακτύπησαν!

Eπίθεση σε αυτοκίνητο της Νεολαίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Η ιδεολογική τρομοκρατία της “Αντικαπιταλιστικής Συμμαχίας”

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και ρατσισμός


[Ενημέρωσις 25 Φεβ. 2007. Όποια νέα περιστατικά εκδηλώσεως της απόψεως περί «δημοκρατίας» των «προοδευτικών» «αντιρατσιστών» «αριστερών», θα προστίθενται ακολούθως.]

Νέος εμπρησμός του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Γεωργιάδη (16-2-2007) Τα σχόλια πλέον περιττεύουν…

Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο; (24-2-2007) Όπου η ευνουχισμένη και εξευτελισμένη Αστυνομία ζητά από πολίτες να εγκαταλείψουν τα καταστήματά τους, για να μην… κινδυνεύουν οι αστυνομικοί, υποχρεούμενοι να τά προστατεύσουν!

Εγκληματικότητα, Αστυνομία και Δικαιοσύνη (19-2-2007) Ευσυνείδητος αστυνομικός εξουδετερώνει ενόπλους ληστές, και ο «προοδευτικός» εισαγγελεύς ασκεί αυτεπάγγελτη δίωξη στον… αστυνομικό!

Η ανόσια βεβήλωσις του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου (8-3-2007).
Βεβήλωσις Αγνώστου Στρατιώτου Όσοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Μνημείον Αγνώστου Στρατιώτου, τι σημαίνει «μία κλίνη κενὴ φέρεται ἐστρωμένη τῶν ἀφανῶν», ας δουν αυτήν εδώ την σελίδα:

Βεβήλωσις Ιερού Ναού από τους μισέλληνες αριστεριστές φασιστοτραμπούκους των ΕΑΑΚ (26-3-2007). Μάρτυρες της πίστεως ο ιερεύς και οι πιστοί, συνέχισαν την λειτουργία, ενώ οι φασίστες των ΕΑΑΚ βομβάρδιζαν τον ναό με μολότοφ και εβρώμιζαν… υπερηφάνως και ενυπογράφως με τον μισελληνισμό και την χυδαιότητά τους τους τοίχους.
Βεβήλωσις Ιερού Ναού

Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Καρδίτσα (4-9-2007)

Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στο Ηράκλειο Κρήτης (28-9-2007)

Ηθικός αυτουργός ο φασίστας Τσαγκαρουσιάνος και οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη επίθεση των θρασύδειλων αριστεριστών κατά των εθνικιστών εκδοτών στην έκθεση βιβλίου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου (29-9-2007)

Καταγγελία βανδαλισμών στο Ηράκλειο (30-1-2008 )

Ίμια – Τιμή και Μνήμη – οι εθνικιστές αντιστέκονται γενναία στο παρακράτος της ακροαριστεράς (2-2-2008 )

Ο παρακρατικός στρατός κουκουλοφόρων ξαναχτύπησε (15-4-2008 )

Επίθεση αριστεριστών (…«Αλληλέγγυοι απάτριδες»!) και βανδαλισμοί στα γραφεία του ΛΑΟΣ και του βουλευτού κ. Ηλία Πολατίδη στις Σέρρες (15-4-2008)

Επίθεση παρακρατικών αναρχοαριστεριστών κουκουλοφόρων στα γραφεία της «Λακωνικής Συμμαχίας» της Σπάρτης και της πατριώτισσας υποψήφιας νομάρχου κας Αγγελικής Σαφάρη, υπό την ανοχή της αστυνομίας (16-5-2008)

Δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου, προέδρου της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (4-6-2008)
Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο ισχυρούς. Συνέντευξη του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος».

Βιβλιοπωλείο «Πελασγός»

Βιβλιοπωλείο «Πελασγός»

Εμπρησμός των βιβλιοπωλείων «Γεωργιάδης» (5-6-2008), «Πελασγός» (5-6-2008), «Ιερά Ελλάς» (13-6-2008), «Νέα Θέσις» (21-6-2008), «Ελεύθερη Σκέψις» (4-7-2008)

Χρήστος Γιανναράς, «Όχι μισόλογα για τον φασισμό» [της Αριστεράς], «Η Καθημερινή», 15-6-2008

Χρήστος Χαρίτος, «Ο μεσαίωνας της Αριστεράς», «Ελληνικές Γραμμές», 16-6-2008

Στηρίζουμε τους πληγέντες εκδότες – Στηρίζουμε το Ελληνικό Πνεύμα (Ενισχύστε τους αγωνιστές – Αριθμοί λογαριασμών)

Εμπρηστική επίθεση στην εφημερίδα «Στόχος» (23-7-2008)
Από εδώ πέρασαν τα Εξάρχεια

Βεβήλωσις ιερών εικόνων από ιεροσύλους αναρχοαριστεριστές στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης (6-9-2008)

Δεν θα σάς περάσει, κόκκινες ύαινες, «Ελεύθερος Κόσμος», 9-9-2008. Οι εθνομηδενιστές απειλούν με ποινικές διώξεις τις πατριωτικές φωνές του Διαδικτύου!

Προσπάθησαν να κάψουν (για πολλοστή φορά) το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη (11-9-2008)

Επιστολή του εκδότη Αριστείδη Καρατζά προς τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (11-9-2008). Επιτέλους, ένας εκδότης της Ομογένειας καταγγέλλει τα αίσχη της αριστερής τρομοκρατίας.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία σκέψεως χτύπησε και στην ΑΣΟΕΕ (24-9-2008). (Δελτίο τύπου) Θρασύδειλοι αριστεροί τραμπούκοι των ΕΑΑΚ προπηλακίζουν φοιτήτριες της ΦΟΣ.

Αριστεριστές βεβηλώνουν το μνημείο της ΕΛΔΥΚ, των προδομένων ηρώων που έπεσαν το 1974 πολεμώντας τον Αττίλα (Περιστέρι, 27-9-2008)

Οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχοναζί έσπασαν το αυτοκίνητο του Κυριάκου Βελόπουλου (20-10-2008)

Επίθεση αναρχοκνιτών στους φοιτητές του ΛΑ.Ο.Σ. (11-11-2008)
Τα ΚΝΑΤ μιας άλλης εποχής…

Ἐτικέττες: , ,

7 ἀπαντήσεις to “Η χούντα της παρακρατικής Αριστεράς και η υποκρισία του διαπλεκόμενου «προοδευτικού» κατεστημένου”

 1. jim_hellas Says:

  Δεν δικαιολογώ σε καμία απολύτως περίπτωση τον κάθε βανδαλισμό. Οι βανδαλισμοί είναι μια ένδειξη πληγής της δημοκρατίας…

  Αλλά λες: “Την ίδια ώρα οι Έλληνες εθνικιστές γίνονται όχι απλώς στόχος ύβρεων, αλλά δεκάδες γραφεία, αυτοκίνητα, μέχρι και βιβλιοπωλεία, και οι ίδιοι προσωπικώς, γίνονται θύματα εμπρησμού, βανδαλισμού και τραμπουκισμού από τα “δημοκρατικά” αριστερά λουλούδια του Αλαβάνου και των “προοδευτικών”, και ουδείς ασχολείται!”

  Με συγχωρείς, αλλά πολύ περισσότερο έχουν να φοβούνται οι μη-εθνικιστικές από τραμπούκικες εθνικιστικές οργανώσεις που πλακώνουν στο ξύλο (κυριολεκτικά όμως) όποιον υποστηρίξει την αντίθετη άποψη ή (πολύ χειρότερα) αθώους μετανάστες που απλά πίνουν τον καφέ τους μαθητές που πηγαίνουν στο σχολείο τους (ω! ναι Επιχθόνιε, μιλάω για πολλά περιστατικά στην ΛΕΥΚΩΣΙΑ).

  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΤΛ. Όποιος προσπαθεί με την βία να επιβάλλει την άποψή του (μέσα σε ένα δημοκρατικό καθεστώς που δίνει βήμα για έκφραση λόγου) δεν είναι τίποτα άλλο παρά τραμπούκος και ΕΧΘΡΟΣ της δημοκρατίας.

  Υποκινητές τέτοιων καταστάσεων μπορεί να είναι πολλοί για διάφορους πολιτικούς λόγους. Στεναχωριέμαι όμως που δεν σε προβληματίζουν και άλλες “επίσημες” οργανώσεις (π.χ. Χρυσή Αυγή) που πλέον έχουν υιοθετηθεί από κόμματα για να ενταχθούν σε “στρατούς εθνικής κάθαρσης”, αλλά παρόλα αυτά σε προβληματίζουν φήμες για περίεργες συνδέσεις κομμάτων με απρόσωπες ομάδες βανδάλων.

  Χμ… Θα μου πεις, γούστα είναι αυτά… ;)

 2. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

  Αντί να ζητούμε τον λόγο από την Αστυνομία επειδή, αντί να συλλαμβάνει τους αλητήριους άπλυτους βάνδαλοαριστεριστές κάθε φορά που καίνε την Αθήνα, βανδαλίζουν και ληστεύουν καταστήματα, πυρπολούν βιβλιοπωλεία, βανδαλίζουν και διαπράττουν ιεροσυλίες σε ιερούς ναούς, αντί να τούς συλλαμβάνει λοιπόν η Αστυνομία, αρκείται να εκδίδει καταγγελτικές ανακοινώσεις, διαμαρτύρονται οι αριστεριστές τραμπούκοι τρομοκράτες και σκούζουν για… κατάλυση της δημοκρατίας (!) επειδή… γνωστοποιήθηκαν τα σχέδια και οι προπαρασκευαστικές τους πράξεις προς δημιουργίαν ανωμαλίας!

  Ερωτώ: Η εισαγγελία έχει κινητοποιηθεί για να ασκήσει δίωξη στους αποκαλυφθέντες βανδαλοαριστεριστές, για τις περιπτώσεις όπου οι συγκεκριμένες προπαρασκευαστικές ενέργειες οδήγησαν σε διάπραξη ποινικών αδικημάτων;

  Ερωτώ: Είναι ή δεν είναι το άκρον άωτον της παραφροσύνης να κατηγορείται η Αστυνομία επειδή κάνει το αυτονόητο καθήκον της, αυτό για το οποίον εμείς οι πολίτες την πληρώνουμε; (Να επιτηρεί τους επίδοξους ταραξίες, για να προλαμβάνει ποινικά αδικήματα. Έργο, που η Αστυνομία μας το κάνει ανεπαρκώς – αυτό είναι το πρόβλημα, όχι ότι το κάνει καν!)

  Ερωτώ: Σε ποια άλλη χώρα έχουν το θράσος οι οργανωτές και υποκινητές βανδάλων να φωνάζουν κιόλας επειδή οι αρχές… τολμούν να τους επιτηρούν (αντί να τους μπαγλαρώνουν όλους εγκαίρως, όπως θα έπρεπε);!

  Σε ποια άλλη χώρα γίνονται αυτά;

  “Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κατηγορούσε την ΠΟΣΔΕΠ και τον πρόεδρό της Λεωνίδα Απέκη ότι προχωρούν στην κινητοποίηση λεωφορείων με μεταφερόμενους διαδηλωτές από διάφορες πόλεις της χώρας.

  «Έχουν εντοπιστεί δεκατρία λεωφορεία σε διάφορα εθνικά οδικά δίκτυα και αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες παραβατικές συμπεριφορές επιβαινόντων διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και άτομα των Ε.Α.Α.Κ. και του αντιεξουσιαστικού/αναρχικού χώρου.»”

 3. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

  Ξεσκεπάστηκε ο ιερόσυλος αλητάμπουρας του Συνασπισμού

  Όταν οι “προοδευτικοί” δίνουν ονόματα και διαστρεβλώνουν στοιχεία κατά παράβαση κάθε έννοιας δεοντολογίας, τότε είναι “δημοσιογραφική έρευνα” (βλ. Ιός, Indymedia [σ.σ. “χαφιεδομήντια”, που τό λέει και το “Ρεσάλτο”]). Όταν όμως αποκαλύπτεται ο ρόλος στελέχους τους σε επεισόδια, τότε σκούζουν υποκριτικά.

  Μπράβο στον “Στόχο” που είπε την αλήθεια!

  Αλήθεια. Ο “Ιός”, αυτό ακριβώς δεν κάνει;

  Και μετά πασάρουν οι “Ιοί” τα “στοιχεία” τους στον γενίτσαρο Δημητρά για να κάνει μηνύσεις για λογαριασμό των αφεντικών του, ενώ ο Ανδριανόπουλος με τον Μίχα τα πασάρουν όχι μόνον στον τύπο, αλλά και στην CIA και στην Ντελ Πόντε (για τους εθελοντές της Βοσνίας π.χ., τους Βορειοηπειρώτες αυτονομιστές, κ.ά. πατριώτες), για να τούς πιάσουν και να τούς στείλουν στην Χάγη και στο Γκουαντάναμο.

  Τελικώς, όμως, οι “αριστεροί” άπλυτοι βάνδαλοι είναι όχι μόνον τραμπούκοι και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και δειλοί. Μόλις τούς βγάλουν την μαύρη κουκούλα, σκούζουν σαν παρθένες.

  Όσο για τις… αιτιάσεις του Συνασπισμού προς την Αστυνομία, εγώ απορώ γιατί δεν συνελήφθη ακόμη το στέλεχος του Συνασπισμού, αφού απεκαλύφθη η ενοχή του στην κατάληψι, τον βανδαλισμό και
  την ιεροσυλία.

  Η ανακοίνωση του Σϋνασπισμού:

  Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ», ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

  Τη σκυτάλη της συκοφαντικής επίθεσης κατά του Συνασπισμού και στελεχών του από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, παίρνουν δυστυχώς σήμερα ακροδεξιές οργανώσεις και έντυπα του χώρου, γεγονός που μας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό.

  Στο τελευταίο της φύλλο (1/2) η ακροδεξιά εφημερίδα “Στόχος” εξαπολύει κατά μέτωπον επίθεση στη Νεολαία Συνασπισμού, καθώς και στον Γραμματέα Σπουδάζουσας Αθήνας της Οργάνωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφία του και παραθέτοντας πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του και της πολιτικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής του δράσης στα πλαίσια του φοιτητικού και ευρύτερου κοινωνικού κινήματος, υποστηρίζοντας ψευδώς πως το στέλεχος της Νεολαίας Συνασπισμού συμμετείχε στα γεγονότα έξω από το ναό στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

  […]

  Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, να αναλογιστούν τις τυχόν συνέπειες και να αναλάβουν τις ευθύνες τους καταδικάζοντας δημόσια τη στοχοποίηση στελεχών του Συνασπισμού από επικίνδυνες ακροδεξιές οργανώσεις.

  To Γραφείο Τύπου

 4. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ Says:

  Η ομολογία του πλήρους εξευτελισμού του κράτους, διά στόματος του ιδίου του υπουργού Δημοσίας Τάξεως. Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, εκπρόσωπος συντεταγμένης πολιτείας ομολογεί δημοσίως: Μάς έχουν ξεβρακώσει!

  Μα δεν ντρέπονται λίγο;

  Γιατί δεν μπορούν να τους συλλάβουν (Β. Χιώτης, «Το Βήμα», 21-1-2007)

  Ο κ. Πολύδωρας κλήθηκε επίσης να απαντήσει στο ερώτημα, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συλληφθούν άτομα τα οποία βιαιοπραγούν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Σημειώνει ότι συνήθως τα επεισόδια πραγματοποιούνται δίπλα σε χώρους πανεπιστημιακού ασύλου, στον οποίο καταφεύγουν μόλις αντιληφθούν κίνδυνο. Αλλά και όταν βρίσκονται μακριά από αυτό, η Αστυνομία δύσκολα ρισκάρει σοβαρούς τραυματισμούς προκειμένου να επιτύχει συλλήψεις. Οπως επισημαίνει ο υπουργός στα επεισόδια οι καδρονοφόροι επιτίθενται, ενώ η Αστυνομία αμύνεται. Οι επιτιθέμενοι έχουν υπεροπλία σε μολότοφ, πέτρες κ.λπ., ενώ η Αστυνομία έχει μόνο δακρυγόνα.

  «Ωστόσο γίνονται συλλήψεις. Αλλά δεν είναι εύκολο. Και δεν κρατούνται όλες τις φορές όλοι» παρατηρεί ο κ. Πολύδωρας, επισημαίνοντας ότι όταν συλληφθεί ένας ταραξίας σε επεισόδια και παραπεμφθεί σε δίκη, το δικαστήριο δεν δέχεται ως αξιόπιστη τη μαρτυρία των αστυνομικών ή των περιοίκων επειδή τους θεωρεί προκατειλημμένους. Και δεν δέχεται επίσης ως αποδεικτικό στοιχείο τη βιντεοσκόπηση των δραστών, έστω κι αν έχει γίνει από μέσα ενημέρωσης, επειδή εμπίπτει στο πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 5. markos dedes Says:

  Δεν παραμένουμε ούτε απαθείς ούτε αδρανείς

  Καλούμε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες στη ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ. μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, στηρίζοντας το συγκινητικό κάλεσμα των παλαιών Ευζώνων και των οικογενειών τους. Απλώστε παντού αυτό το μήνυμα…

  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 στις 11:00 το πρωϊ

  στον Αγνωστο Στρατιώτη.

  Στη Μεγάλη Αλλαγή Φρουράς των Ευζώνων μας.

 6. Απειλή για την δημοκρατία μας η χούντα της Αριστεράς « ΕΛΛΑΣ Says:

  […] Διαβάστε: Η φασιστική τρομοκρατία των αριστεριστών τραμπούκων κ… […]

 7. Περισσότερα για την επίθεση των αναρχοτραμπούκων αριστεριστών εναντίον των βιβλίων και των εκδοτών « ΕΛΛΑΣ Says:

  […] Άλλες επιθέσεις του αριστερού παρακράτους (η ιστοσελίδα ανανεώνεται διαρκώς) […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...