Και τον Διάβολο τον ίδιο

Λοιπόν, ειλικρινώς δεν μέ ενδιαφέρει εάν ο Καρατζαφέρης είναι «λαϊκιστής», «αμόρφωτος», «χυδαίος», «τσαρλατάνος», «απατεώνας», «τυχοδιώκτης». Απλώς, δεν μέ ενδιαφέρει! Θα ψήφιζα όχι τον Καρατζαφέρη, αλλά και τον Διάβολο τον ίδιο, για να πολεμήσω τους προδότες. (Πόσο μάλλον που ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Γιαννάκενας, ο Κουριαννίδης και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι, είναι καθ᾿ όλα σοβαροί και υπεύθυνοι, καλλιεργημένοι και συνειδητοποιημένοι Έλληνες εθνικιστές, με χρόνια πολλά προσφοράς στην πατρίδα. Και συστρατεύονται όλοι ως απλοί στρατιώτες.)

Αλήθεια, ποιός «έξυπνος» και «σοβαρός» του πρασινοκοκκινομπλέ κατεστημένου έχει κάνει στο Ευρωκοινοβούλιο ή οπουδήποτε αλλού τα ελάχιστα έστω υπέρ της Ελλάδος που έχει καταφέρει ο «αμόρφωτος» και «λαϊκιστής» Καρατζαφέρης; Η… Ντόρα Γροσομανίδου;!

Διακήρυξη των Δελφών της πολιτικής ομάδας IND/DEM

Η ευρωπαϊκή πολιτική ομάδα IND/DEM συνεδρίασε στην Ελλάδα και υιοθέτησε την παρακάτω Διακήρυξη των Δελφών κατόπιν προτάσεως του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη:

Διακήρυξη των Δελφών
Ελλάδα 2-5 Ιουλίου 2007

Η πολιτική ομάδα IND/DEM στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

# έχοντας υπόψιν τις θεμελιώδεις αρχές που υιοθετήθηκαν ομόφωνα το 2004
# έχοντας υπόψιν τη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης που υιοθετήθηκε στην Μακεδονία τον Ιούνιο του 2005 και την Διακήρυξη της Πράγας που υιοθετήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005
# έχοντας υπόψιν τα συμπεράσματα των συνεδριάσεών στην Ελλάδα (2-5 Ιουλίου 2007)

# επαναβεβαιώνει την αντίθεση της στο Ευρωσύνταγμα που απερρίφθη με δημοκρατικά δημοψηφίσματα στη Γαλλία και στην Ολλανδία και το οποίο τώρα παρουσιάζεται με τις ίδιες δεσμεύσεις και κανόνες και με ένα νέο όνομα.
# θεωρεί ότι ελεύθερα και δημοκρατικά δημοψηφίσματα πρέπει να γίνουν σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπου υπάρχει τέτοια νομική δυνατότητα.
# επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παλέψει ενάντια στο υπερκράτος της Ε.Ε. και ζητεί σεβασμό για την εθνική κυριαρχία, τα δικαιώματα των εθνών και την κοινοβουλευτική δημοκρατία, για την γλώσσα, την ιστορία και τις παραδόσεις όλων των χωρών της Ε.Ε.
# επαναβεβαιώνει το περιεχόμενο της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το οποίο «Η Μακεδονία είναι μία και πρωτεύουσά της η Θεσσαλονίκη».
# καλεί όλες τις υποψήφιες χώρες να δηλώσουν πριν το τέλος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ότι σέβονται τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα, να εφαρμόσουν τη Διεθνή Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας (1982), να σταματήσουν τη χρήση ονομάτων και όρων που δεν τους ανήκουν και να εγκαταλείψουν το casus belli (απειλή πολέμου) εναντίον οποιασδήποτε από τις χώρες της ΕΕ.
# ζητεί από την Τουρκία να σεβαστεί τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και τα ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο.
# ζητεί, επίσης, την άμεση αναγνώριση και σεβασμό των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων (περιουσίες κλπ) για όλα τα θρησκευτικά ιδρύματα της Τουρκίας καθώς και για όλες τις μειονότητες που ζουν στην επικράτειά της.
# καλεί όλες τις Κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ να δεσμευτούν σε ένα κοινό αγώνα κατά της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού, του ρατσισμού, της ανεργίας, της διακίνησης ανθρώπων και υπέρ της ευημερίας και των αρχών της οικογένειας.

Ας σημειωθεί ότι η πολιτική ομάδα IND/DEM, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλο, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να επανέλθει σύντομα στα καθήκοντά του.

Εθνικός εξευτελισμός

του Αδώνιδος Γεωργιάδου
Εκπροσώπου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.

Όταν αποφάσισα να κατέλθω εις τον πολιτικό στίβο είχα πλήρη επίγνωση, πίστευα την παρακμή την οποίαν βιώνει η πατρίδα μας. Και όμως, τώρα που ζω όλη αυτή την τιτάνια μάχη του ΛΑ.Ο.Σ. και του προέδρου μας, του Γιώργου Καρατζαφέρη, καταλαβαίνω ότι δεν είχα ιδέα του σε ποιο σημείο εθνικού ξεπεσμού έχουμε φθάσει. Πιστεύω δε, όχι ως πολιτικός, αλλά ως ιστορικός, ότι η επικείμενη μάχη των εκλογών, δεν θα κρίνει τόσο το εάν θα μπει ή όχι ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή, αλλά το εάν η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να έχει έστω κάποιες ελπίδες ή όχι.

Πριν από τρεις εβδομάδες στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγινε μία ψηφοφορία πάνω στο εάν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αναγνωρίσει τα Σκόπια, ως Μακεδονία ή όχι. Στην ψηφοφορία εκείνη η πατρίδα μας έχασε παταγωδώς. Πλην των Ελλήνων ευρωβουλευτών, ουδείς άλλος υπεστήριξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Την επόμενη εβδομάδα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πια, δίδεται η τελική μάχη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι άνθρωπος που το βάζει εύκολα κάτω. Τι έκανε λοιπόν; Κάλεσε, με έξοδα του κόμματός μας, όσους περισσότερους ευρωβουλευτές μπορούσε, και συγκεκριμένα όλη την ομάδα της IND-DEM, στην οποία συμμετέχουμε, αλλά και διάφορους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ε.Ε. Κάλεσε και μένα και τους πήγαμε σε διάφορες ιστορικές τοποθεσίες, όπου μου ανετέθη από τον πρόεδρο η ξενάγηση και η ενημέρωση των προσκεκλημένων μας. Τους πήγαμε στις Θερμοπύλες, όπου και κατέθεσαν στεφάνι, μάλιστα τους ανεβάσαμε και στον λόφο, όπου έγινε η τελική μάχη. Τους πήγαμε στους Δελφούς και στην συνέχεια στην Μονή του Οσίου Λουκά, όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να τους μιλήσω για την Μακεδονική Δυναστεία. Αποτέλεσμα όλου του ταξιδιού τους ήταν να βγει ένα ψήφισμα θρίαμβος για την Ελλάδα και την Μακεδονία μας. «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική με πρωτεύουσά της την Θεσσαλονίκη» ψήφισαν. «Οι Τούρκοι πρέπει να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Κύπρο» ψήφισαν. «Οι Τούρκοι πρέπει να αναγνωρίσουν την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου, να άρουν το casus belli» κ.λπ. Θρίαμβος! Την επομένη εβδομάδα στην Ευρωβουλή θα δείτε -δυστυχώς- ότι από όλες τις ομάδες του Κοινοβουλίου, η μόνη που θα υποστηρίξει την Ελλάδα, θα είναι η δική μας.

Όμως αυτό δεν θα έχει γίνει τυχαία, αλλά διότι κάποιοι Έλληνες στις Ευρωεκλογές του 2004 έκαναν την σωστή επιλογή και έστειλαν στην Ευρωβουλή τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Μία ψήφο του έδωσαν οι Έλληνες, 40 τους επιστρέφει αυτός στις κρίσιμες ψηφοφορίες. Τι έκαναν τα υπόλοιπα κόμματα; Τίποτα! Αντί η Ν.Δ. να φέρει τους δικούς της (πάνω από 300), το ΠΑΣΟΚ τους δικούς του (πάνω από 200), ο ΣΥΝ και το ΚΚΕ ομοίως, αυτοί παρέμειναν κλεισμένοι στην νεοελληνική τους μιζέρια και ασχολήθηκαν με τις συνήθεις αλληλοκατηγορίες για το ποιος έβλαψε την Ελλάδα περισσότερο, οι πράσινοι ή οι μπλε; Τι απ΄ όλα αυτά προέβαλαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των λεγομένων μεγάλων σταθμών και τι έγραψαν οι «έγκυρες» εφημερίδες μας; Τίποτα! Την άλλη εβδομάδα, όταν θα υποστούμε το νέο «Βατερλώ» τότε υποκριτικά κάποιοι θα «κλαίνε» και θα λένε: «τι πάθαμε;» «είδατε τι ζημιά που μας έκαναν τα συλλαλητήρια;» κ.λπ. Δηλαδή ψέματα! Διότι εάν ήθελαν να πολεμήσουν για την ιστορία μας, για την τιμή μας, για την αξιοπρέπειά μας, θα μπορούσαν. Αλλά την μάχη άφησαν να την δώσει εντελώς μόνος του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Συνυπεύθυνοι όλοι τους! Κόμματα, πολιτικοί αρχηγοί, ευρωβουλευτές και Μ.Μ.Ε. Εμείς, θέλω να το ξέρετε κάναμε το καθήκον μας, προς τους προγόνους μας! Ελπίζω ο ελληνικός λαός να τα θυμηθεί όλα αυτά ενώπιον της κάλπης, ειδάλλως, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Διαφημίσεις

Ἐτικέττες: , , ,

3 ἀπαντήσεις to “Και τον Διάβολο τον ίδιο”

 1. Τουρκοφάγος Says:

  Σωστοοός!

  Το τί έχει κάνει ο Άδωνις για την Ελλάδα («Ελληνική Αγωγή», κρυφό σχολειό που κρατά την Ελληνική φλόγα ζωντανή σήμερα), ήδη χρόνια πολλά πριν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, οι μεγαλοσχήμονες του κομματικού κατεστημένου δεν τό έχουν δει ούτε στα όνειρά τους. Ούτε τα κορδόνια του Άδωνι δεν φτάνουν όλοι μαζί. Εγώ θα έλεγα ΝΑΙ στον ΛΑΟΣ, και μόνον για τον Άδωνι, αυτόν τον αγωνιστή Ελληνολάτρη.

  Αλλά μην αφήνεις… απορίες, ω Εριχθόνιε, για το ποιά είναι η… Γροσομανίδου! Οι αναγνώστες σου μπορεί να μην διαβάζουν μπεστ-σέλλερ Bell και να μην γνωρίζουν! Θα μού επιτρέψεις να τά διηγηθώ εγώ! Το μυθιστόρημα αυτό, λοιπόν, τά έχει όλα: μυστήριο, σεξ, κατασκοπία! Τίτλος, «Τα οθωμανικά της λεσβίας πρέσβειρας.»

  Στην Αθήνα για «εξηγήσεις και διευκρινίσεις» η πρέσβης της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ

  «Στο υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινίσεις η πρέσβης της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ Ν.Γροσομανίδου. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ, διευκρινίζοντας ότι οι εξηγήσεις αφορούν δηλώσεις που φέρεται να έκανε στους Financial Times. Η Ντόρα Γροσομανίδου δήλωσε στους Financial Times ότι η Ελλάδα «οφείλει να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και ότι η ΠΓΔΜ έχει αναγνωριστεί με το συνταγματικό της όνομα από τα μισά και πλέον κράτη-μέλη του ΟΗΕ».»

  Aλλά είχε και συνέχεια! Δεν είχαμε φτάσει τον πάτο του βαρελιού!

  Γροσομανίδου στο μάτι του κυκλώνα

  «Μια διπλωμάτης Λεσβιακής καταγωγής, η Θεοδώρα Γροσομανίδου, από το Μανταμάδο βρίσκεται για δεύτερη φορά στην καριέρα της στο μάτι του κυκλώνα. […] Ας σημειωθεί ότι η κ. Γροσομανίδου στο παρελθόν ως Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη, είχε εμπλακεί, σύμφωνα με δημοσίευμα τότε τουρκικής εφημερίδας, σε σχέση με Τούρκο, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε αξιωματικός του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. Και τότε η Ελληνίδα διπλωμάτης από το Μανταμάδο είχε ανακληθεί από τη θέση της.»

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ολόκληρη ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ τα φτιάχνει με τούρκο, ο οποίος αποδεικνύεται αργότερα (!;) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

  Και αντί για τα οθωμανικά της να παυθεί από το διπλωματικό σώμα, …ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ και ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ (!) διοριζόμενη ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Σε τέτοια κρισιμότατη εθνικώς θέση δηλαδή!

  Αποτέλεσμα:

  Η τουρκολάτρις λεσβία πρέσβειρα της Ελλάδος υποστηρίζει στα διεθνή ΜΜΕ (“Financial Times”) τις θέσεις όχι της χώρας της αλλά των… Σκοπίων!

  Ερώτηση:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, TETOIO ΚΡΑΤΟΣ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;;;

  Έπειτα αναρωτιόνται μερικοί γιατί εδώ και δεκαετίες δεν έχουμε ούτε μία διπλωματική επιτυχία.

 2. Τουρκοφάγος Says:

  Και λένε μερικοί, «μα… ίσως δεν έπρεπε να τά πει, αλλά αυτά που είπε σωστά είναι!»

  Καλά ρε μάγκες, τελείως ηλίθιοι είναι μερικοί; Έχετε δει ποτέ και πουθενά, σε όλες τις ηπείρους και σε όλες τις εποχές, κράτος, ακόμη και την τελευταία μπανανία, του οποίου ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΣΒΗΣ, σε οποιοδήποτε θέμα, ακόμα και στην… τιμή της πατάτας, πόσο μάλλον σε κρίσιμο εθνικό θέμα, να υποστηρίζει δημοσίως στα διεθνή ΜΜΕ όχι της επίσημες θέσεις της εξωτερικής πολιτικής χώρας του, αλλά τις θέσεις του… αντιπάλου;!;!;!

  Έλεος ρε, έλεος, είμαστε για γέλια, κράτος-ρεντίκολο, οι καρπαζοεισπράκτορες της Υφηλίου!!!

  Ακόμη και της τελευταίας μπανανίας οι διπλωματικοί εκπρόσωποι, διατυπώνουν τις… μπανανικές θέσεις, τις θέσεις της κυβερνήσεών τους, όχι των… αντιπάλων τους! Ο διπλωμάτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ προσωπική γνώμη. Ούτε καν καλή, ορθή, αληθινή και πατριωτική γνώμη. Πόσο μάλλον… προδοτική, και λανθασμένη! Ο διπλωμάτης είναι μόνον η φωνή της κυβερνητικής εξωτερικής πολιτικής. Τελεία. (Έξω από τα ανάκτορα του Σαντάμ ήταν οι αμερικανοί καταδρομείς και ο εκπρόσωπος της Ιρακινής κυβερνήσεως έλεγε ότι οι Αμερικανοί συντρίβονται! Η επίσημη γραμμή της κυβερνήσεως.)

  Ρεζίλι ρε, ρόμπα ξεκούμπωτη!!!


  Ρε, μιλούμε για ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ! Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Δεν αφήνει ούτε κόμμα να τής ξεφύγει έξω από την επίσημη γραμμή της εξωτερικής πολιτικής την οποία οφείλει εκ της θέσεώς της να υπηρετεί! Ούτε ένα κόμμα! Είμαστε σοβαροί; Διπλωματική υπάλληλος είναι! Όχι θαμώνας καφνείου που λέει ότι νομίζει ο ίδιος και ό,τι τού κατεβαίνει στην γκλάβα!

 3. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ Says:

  Συμφωνώ απολύτως, φίλε Εριχθόνιε.

  Όσο για το Σκοπιανό, μερικά μαθήματα διπλωματίας από τον Λαζαρίδη, ενώ οι βαλτοί διπλωματικοί μας υπάλληλοι προωθούν διεθνώς τις θέσεις των… αντιπάλων μας.

  Ψυχολογική «εσωτερίκευση» μιας φαντασιακής «ήττας»…
  Του Χρύσανθου Λαζαρίδη
  26η Ιουνίου 2007

  18 σημεία για το Σκοπιανό: Μέρος από το παράγωγο του παράγωγου
  Του Χρύσανθου Λαζαρίδη
  4η Ιουλίου 2007

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...