«Izmir’i nicin yakiyorduk?» (Γιατί κάψαμε την Σμύρνη; )

Ολίγον παλαιό, αλλά επίκαιρο (βλέπε νέες αποκαλύψεις του Greek Alert για την διαπλεκόμενη ανθελληνική συμμορία που λυμαίνεται πανεπιστήμια, ΜΜΕ, διεθνή φόρα, εξουσία, καρέκλες, προμήθειες και επιδοτήσεις…). Της Κυπρίας συγγραφέως και αγωνίστριας Φανούλας Αργυρού.

Διαβάστε επίσης: George Horton, «Η Μάστιγα της Ασίας». Ολόκληρο το βιβλίο στα Ελληνικά είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη books.agiasofia.gr .

«Izmiri nicin yakiyorduk

Γιατί κάψαμε την Σμύρνη;

Ορισμένα ξενοκίνητα πουλημένα τομάρια του Ελληνισμού δέχθηκαν να εκτελέσουν τις τουρκικές και συμμαχικές επιδιώξεις αφελληνισμού μας. Διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά μας βιβλία, αλλοιώνοντας τα κείμενα τους και αφαιρώντας από αυτά ό,τι έχει σχέση με τις βαρβαρότητες των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων. Και βάφτισαν την προστυχιάν τους αυτήν ως…επαναπροσέγγιση! ΄Οταν οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται τα εγκλήματά τους…

Στην Ελλάδα ήδη ξεκίνησε μεγάλη πρωτοβουλία μαζεύοντας υπογραφές για άμεση απόσυρση της άτιμης αυτής πράξης εις βάρος του Ελληνισμού και της Ιστορίας και που θα σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα και σε όλους τους βουλευτές και ευρωβουλευτές και στα μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. <http://www.antibaro.gr>.

Οι Βρετανοί οι ηθικοί αυτουργοί
Θα πρέπει, όμως, εδώ να υπενθυμίσουμε για πολλαστή φορά, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ότι η προσπάθεια αυτή για αλλοίωση των ιστορικών μας βιβλίων ξεκίνησε από το ΛΟΝΔΙΝΟ τα χρόνια της αποικιοκρατίας και ενδεικτικά κορυφώθηκε τα χρόνια του Απελευθερωτικού Αγώνος της ΕΟΚΑ 1955-59 όταν:

Α) Την 1η Σεπτεμβερίου 1954 επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφόρησης της αποικιακής κυβέρνησης στο νησί διορίστηκε από το Υπ. Εξωτερικών της Βρετανίας ο Βρετανός κατάσκοπος των μυστικών υπηρεσιών Λόρενς Ντάρελ (ο κατά τα άλλα συγγραφέας του βιβλίου ‘Τα πικρολέμονα της Λαπήθου’) ο οποίος γνώριζε πολύ καλά την ελληνική γλώσσα (απαραίτητο προσόν των κατασκόπων να γνωρίζουν την γλώσσα των ιθαγενών – κάτι που δυστυχώς εκλαμβάνεται από τους αφελείς δικούς μας ως… φιλελληνισμός!) ΄Αμεσος στόχος για την αντιμετώπιση της ενωτικής προπαγάνδας ήταν το τρίπτυχο, α) Εκκλησία/Ιερείς, β) Ο ελληνικός τοπικός Τύπος και γ) ο Ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών. Τότε ήταν που ο πράκτορας της Ιντέλλιτζένς Λόρενς Ντάρελ εφεύρε την πλασματική ταυτότητα για μάς, την λεγόμενη ‘Κυπριοσύνη’ που στόχο όμως είχε ΜΟΝΟ τους ΄Ελληνες της Κύπρου και όχι τους Τούρκους.(Εξάλλου και σήμερα που ‘μόνοι’ μας απαρνούμαστε την Ιστορία μας, τον κατεχόμενο Πενταδάκτυλο αμαυρίζει το τουρκικό σύνθημα ‘Τι ευτυχία να είσαι Τούρκος’). Oλόκληρος ο μηχανισμός της αποικιοκρατίας κινητοποιήθηκε εξαποστέλλοντας στην Κύπρο άτομα που ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… (Βλέπε περισσότέερα στο βιβλίο της γράφουσας ‘Από την ΄Ενωση στην Κατοχή’).

Β) Στις 3.11.1956 ο τότε κυβερνήτης Στρατάρχης Χάρτινγκ διαμαρτυρόμενος για το περιεχόμενο των ελληνικών βιβλίων στα σχολεία μας, ζητούσε απόσυρσή τους! Έγραφε προς στον Υπουργό Αποικιών (Να σημειωθούν παρακαλώ οι ομοιότητες) : “…Το γεγονός ότι αυτά τα βιβλία (δημοτικού που αποστέλλονταν από την Ελλάδα) προβάλλουν κατά τρόπο έντονο την ελληνική σημαία σε εικόνες και διακοσμήσεις, περιέχουν ιστορίες του ελληνικού αγώνα για ανεξαρτησία (συχνά συνταγμένες σε μια πομπώδη γλώσσα και συνοδευόμενες με συναισθηματικό θρησκευτικό εθνικισμό), και ότι περιλαμβάνουν κομμάτια που αναφέρονται στην Κύπρο κατά τρόπο με τον οποίο υποδηλώνεται ότι τώρα είναι υπόδουλη, αλλά θα είναι μέρος της ελεύθερης Ελλάδας, ανασκευάζουν το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση αυτή ακολουθεί πολιτική αφελλνισμού στα ελληνικά κυπριακά σχολεία. Γίνονται μεταφράσεις των πλέον απαράδεκτων ‘πατριωτιών’ κειμένων, και αυτά θα σας σταλούν το συντομότερον δυνατόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπήρξε πρόσφατα επίκριση στον τουρκικό Τύπο αναφορικά με τον τόνο και το περιεχόμενο αυτών των αναγνωστικών και τώρα μελετούμε την πιθανότητα να αφαιρέσουμε τα απαράδεκτα αποσπάσματα από τις εκδόσεις που θ΄ακολουθήσουν ή ως εναλλακτική λύση, να τυπώσουμε νέα αναγνωστικά… Ο τότε αποκιακός Γραμματές και μέλος της Ιντέλλιντζενς στην Κϋπρο Τζ. Ρένταγουέι έγραφε ότι ‘ως μακροπρόθεσμη λύση, σκεφτόταν τη χρησιμοποίηση βιβλίων, τα οποία θα τυπώνονταν στην Κωνσταντινούπολη’ (αφού πρώτα θα είχαν αφαιρέσει τα αποσπάσματα που δεν τους άρεσαν)!

Και βέβαια, η πλαστογράφηση της Ιστορίας μας, μάς ήλθε επίσημα από το Λονδίνο μέσω των βρετανικών Ιδεών Γκάλι και που στην συνέχεια την βρήκαμε και στο έκτρωμα του Χάνει/Ανάν (που δυστυχώς ετοιμάστηκε με την βοήθεια δικών μας βοηθών τους – τα ονόματα γνωστά). Και αν και το ‘Σχέδιο Ανάν’ απορρίφθηκε με το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 από το 76% του Ελληνισμού κατ΄απαίτηση και του κλαίοντος προέδρου Τ. Παπαδόπουλου, εντούτοις με την μέθοδο του σαλαμιού κάποιοι προχωρούν και επιμένουν ξεδιάντροπα να το επιβάλουν για να ικανοποιηθούν Λονδίνο, ΄Αγκυρα και Ουάσιγκτον. Μια τέτοια προσπάθεια είναι και η πλαστογράφηση της Ιστορίας μας.

1922 - Το ολοκαύτωμα της Σμύρνης

Γιατί κάψαμε την Σμύρνη;
Το πιο κάτω αποκαλυπτικό απόσπασμα των τουρκικών σοβινιστικών προθέσεων είναι από το βιβλίο του Τούρκου συγγραφέα Φαλίχ Ριφκι Ατάι και το βιβλίο του ‘Τσάνκαγια΄ το οποίο αναφέρεται στην ζωή και τα έργα του Κεμάλ Ατατούρκ.
“… Ήταν η μέρα της Μεγάλης Φωτιάς. Καθώς οι φλόγες έσωζαν τις γειτωνιές ο κόσμος έτρεχε προς την παραλία…Κάποιοι έπεφταν στην θάλασσα για να κρατηθούν από τις βάρκες… Παρακολουθούσα αυτή την μοναδική τραγωδία με την καρδιά μου να πονά…Η Σμύρνη καιγόνταν και μαζί της η Ελληνικότητά της (Ρουμλούκ), οι άνθρωποι των πρώτων πολιτισμών, εκείνοι που πέρασαν τον μεσσαίωνα με τους Μουσουλμάνους, εκείνοι που ζούσαν στις πατρίδες τους και στα σπίτια τους σε άνεση, εκείνοι που κρατούσαν το εμπόριο και γεωργία της Σμύρνης και όλης της Δυτικής Ανατολίας, και ολόκληρη την οικονομία της, εκείνοι που ζούσαν σε παλάτια, κονάκια, και τσιφλίκια, τώρα, τον εικοστό δεύτερο χρόνο του εικοστού αιώνα πεθαίνουν για ένα κομμάτι βάρκας να τους μεταφέρει μακριά για πάντα…
Η Γκιαβούρ (άπιστη) Σμύρνη κάηκε και τελείωσε με τις φλόγες στο σκοτάδι και το καπνό το ξημέρωμα. ΄Ησαν πράγματι υπεύθυνοι για τη φωτιά οι Αρμένιοι εμπρηστές όπως μας λέχθηκε τις μέρες εκείνες;… Καθώς αποφάσισα να γράψω την αλήθεια όπως την γνωρίζω θέλω να αντιγράψω μια σελίδα από τις σημειώσεις που έπερνα τις μέρες εκείνες. ‘ Οι λαφυραγωγοί βοήθησαν στην εξάπλωση της φωτιάς… Γιατί καίγαμε την Σμύρνη; Φοβόμασταν αν τα κονάκια στην προκυμαία, τα ξενοδοχεία και οι ταβέρνες έμεναν στο τόπο τους, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξεφορτωθούμε τις μειονότητες; ΄Οταν απελαύνονταν οι Αρμένιοι τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, είχαμε κάψει όλες τις κατοικημένες περιοχές και γειτονιές στις πόλεις της Ανατολίας με αυτόν ακριβώς τον φόβο. Αυτό δεν σχετίζεται μόνο με την διάθεση για καταστροφή. Υπάρχει και κάποιο αίσθημα κατωτερότητας μέσα του. Σαν το κάθε τι που έμοιαζε με Ευρώπη ήταν πεπρωμένο να παραμείνει Χριστιανικό και ξένο γι΄αυτό και εμείς έπρεπε εμείς να το στερηθούμε. “

Ο Τούρκος συγγραφέας Αtay Falih Rifki Atay, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας έζησε το κάψιμο της ελληνικής Σμύρνης, ένας Τούρκος αυτόπτης μάρτυρας της κεμαλικής κτηνωδίας επιβεβαίωσε πριν πεθάνει τις τουρκικές ευθύνες για την πρωτοφανή εκείνη βαρβαρότητα. Στο προαναφερθέν βιβλίο του ο συγγραφέας αναφέρεται σε λεπτομέρεια και στις κτηνωδίες του Νουρεττίν Πασιά. Βλέπε εξώφυλλο του σχετικού βιβλίου – πρώτης έκδοσης. Ο εν λόγω δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1894 στην Κωνσταντινούπολη και πέθανε στις 20 Μαρτίου 1971.

Δια στόματος Κεμάλ Ατατούρκ
Τον Ιούλιο του 1926 ο σφαγέας Ατατούρκ έδωσε συνέντευξη στην Ελβετίδα ανταποκρίτρια κα Emile Hilderbrand και η οποία (συνέντευξη) δημοσιεύθηκε την 1η Αυγούστου 1926 στην αμερικανική εφημερίδα ‘ The Los Angeles Examiner‘. Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα (πρώτο μέρος) της αμερικανικής εφημερίδας του Λος Άντζελες που πλαισιωνόταν με φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, ο Ατατούρκ παραδέχεται την καταστροφή και γενοκτονία των εκατομμυρίων Χριστιανών στην σημερινή Τουρκία (Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων) και δήλωνε:
Δεν θα σταματήσω μέχρι που κάθε ένοχο άτομο ανεξαρτήτως θέσεως ή βαθμού έχει κρεμμασθεί ως μια φρικαλέα προειδοποίηση προς όλους τους υποκινητές συνωμότες εναντίον της ασφάλειας της Τουρκικής Δημοκρατίας…”.

Και βέβαια, η ίδια βάναυση και αμετανόητη τουρκική εξοντωτική πολιτική εναντίον των Ελλήνων συνεχίζεται. Παραδείγματα, η εξόντωση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της ΄Ιμβρου και Τενέδου, της ημικατεχόμενης Κύπρου…

Τι κάνει το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου;
Για την εγκληματική αυτή πράξη κάποιων στην Ελλάδα γράφονται συνεχώς άρθρα τόσο στον ελλαδικό και κυπριακό Τύπο όσο και στον ομογενειακό στο Λονδίνο. Εκείνο που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η ακατανόμαστη απάθεια με την οποία το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας αντιμετωπίζει το θέμα αυτό. Αντί δηλαδή, να είχε αναλάβει να εξαποστείλει πίσω στην κα Γιαννάκου την φορτωτική των εν λόγω βιβλίων της έκτης δημοτικού όχι μόνον σιώπησε παθητικά αλλά τα έχει ήδη διανέμει, εξ΄όσων αντιλαμβανόμαστε!
Τι κάνει η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας Τ. Παπαδόπουλου που κάλεσε τον λαό με δάκρυα στα μάτια να απορρίψει το ‘Σχέδιο Ανάν’; Τι κάνουν οι Σύνδεσμοι Γονέων, γιατί δεν μαζεύουν τα εν λόγω βιβλία και να τα πετάξουν έξω από το Υπουργείο Παιδείας για λαμπρατζιάν το Πάσχα; Τι κάνουν οι σύνδεσμοι δασκάλων γιατί δεν αρνούνται να διδάξουν τις διαστρεβλώσεις και ψευτιές που μόνο τους Τούρκους κατακτητές και τους συμμάχους των εξυπηρετούν;
Τι περιμένουν άραγε στην Κύπρο για να αντιδράσουν, μήπως, κανένα άλλο εύτολμο Τούρκο συγγραφέα που να μας φτύνει , όμως, αυτή τη φορά, στα μούτρα για την ταπεινωτική κατάντια μας;

[σ.σ. Τελικώς ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου αντέδρασε περισσότερο από τους ξενόδουλους ελλαδίτες γραικύλους.]

Φανούλα Αργυρού
Ερευνήτρια/συγγραφέας
Λονδίνο
8.2.2007

Διαφημίσεις

Ἐτικέττες: , , ,

10 ἀπαντήσεις to “«Izmir’i nicin yakiyorduk?» (Γιατί κάψαμε την Σμύρνη; )”

 1. Τουρκοφάγος Says:

  Έτσι, έτσι, ξεσκεπάστε τους προδότες! Πίσσα και πούπουλα στους ξευτυλισμένους!

  Επίτρεψέ μου επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι συντριπτικά στοιχεία για την Ελληνικότητα της Ιωνίας (και την πληθυσμιακή υπεροχή των Ελλήνων στην Σμύρνη) έχω δημοσιεύσει εγώ εδώ:

  Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και η έκταση της Γενοκτονίας 1910-1922

 2. Αντίοχος ο Επιφανής Says:

  Νά ‘ναι καλά η αγωνίστρια η Φανούλα Αργυρού, αλλά εγώ τον χαβά μου. Λοιπόν (και πες μου Εριχθόνιε εάν εξακολουθείς να υποστηρίζεις ότι είναι δυνατή μια συμμαχία Ελλήνων και Εβραίων όπως λες):

  Στην «Μιλλιέτ» της 24-1-2005 περιλαμβάνεται άρθρο κάποιου Ταχά Ακιόλ, σχετικό με την ίδρυση Εβραϊκού Μουσείου στην Τουρκία. Μεταξύ των άλλων που αναφέρει, ισχυρίζεται ότι πάντοτε οι Εβραίοι της Τουρκίας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο υπέρ των τουρκικών συμφερόντων και επισημαίνει χαρακτηριστικά την συμμετοχή τους στις μάχες του Τσανάκ-Καλέ (1916), όταν «πολεμούσαν δίπλα στους Τούρκους ενάντια στους συμμάχους».

  Αναφέρει ακόμη την χαρακτηριστική περίπτωση του εβραίου Νεσίμ Ναβάρρο, ο οποίος «έσκισε την ελληνική σημαία» κατά την εισβολή των Τούρκων στη Σμύρνη το 1922 και την καταστροφή της.

  Προσθέστε κι αυτό το περιστατικό στην ατελείωτη αλυσίδα των γεγονότων της «αδελφικής» και «αρμονικής» συμβιώσεως Ελλήνων και Εβραίων στον ρου της Ιστορίας…

  Ο δε Τζωρτζ Χόρτον, στον οποίον παραπέμπεις αγαπητέ Εριχθόνιε, γράφει:

  «Προτού να διηγηθούμε το τι συνέβη έπειτα, πρέπει να εξηγήσουμε ότι τους στρατιώτες τους βοηθούσαν στη σύλληψη των Αρμενίων μέσα στους δρόμους ντόπιοι κατάσκοποι, πού τους συνώδευαν και υπεδείκνυαν τα θύματα. Δεν μπορούσα ν’ αναγνωρίσω την εθνικότητα των ελεεινών και αισχρών αυτών ερπετών, των κατασκόπων. Μερικοί μου είπαν ότι ήταν Εβραίοι, δεν έχω όμως καμμιά απόδειξη γι’ αυτόν τον ισχυρισμό. Βέβαια πολλοί απ’ τους πληροφοριοδότες ήταν Τούρκοι και είναι δυνατό να ήταν όλοι απ’ αυτήν την Φυλή, όπως ήταν φυσικό να βοηθούν το στρατό τους.»

  Αυτά οι «φυσικοί σύμμαχοί μας ενάντια στον ισλαμισμό».

 3. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

  Αντίοχε, υποθέτω ότι δεν με θεωρείς… οπαδό των Δημητράδων, αλλά λαμβάνεις αφορμή για συζήτηση. Έστω!

  Το περιστατικό του εβραίου με την Ελληνική σημαία δεν τό ήξερα. Φυσικά είναι γνωστή η υποστήριξη των Εβραίων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και η σύγκρουση συμφερόντων με τους Έλληνες. Δεν είχαν καμμία όρεξη οι εβραίοι να απελευθερωθεί η νότιος Ελλάδα το 1821 και η Μακεδονία το 1912, και να γίνει η χώρα εθνικό κράτος των κυριότερων ανταγωνιστών τους (μαζί με τους Αρμενίους), την στιγμή που στην Οθωμανική Αυτοκρατορία έλυναν και έδεναν. Σύγκρουση γεωστρατηγικών-οικονομικών συμφερόντων, ούτε συνωμοσίες, ούτε… Ταλμούδ, ούτε τίποτα.

  Άμα όμως μιλάμε για συμπάθειες, θα σού θυμίσω ότι ο πιο γνωστός εβραίος που ενεπλάκη στα της Σμύρνης είναι βεβαίως ο Χένρυ Μοργκεντάου. Τίμιος άνθρωπος, βοήθησε την Ελλάδα όσο λίγοι, τότε που σχεδόν όλοι μάς είχαν εγκαταλείψει – μάς πολεμούσαν πάντως ευθέως. Ορίστε αντιπαράδειγμα, λοιπόν, και τρανταχτό μάλιστα.

  Το αν είχαμε διαφορετικά συμφέροντα με τους εβραίους σε σχέση με την Επανάσταση του 1821 και τον Μακεδονικό Αγώνα, δεν έχει σχέση με τα εθνικά μας συμφέροντα και την εξωτερική μας πολιτική σήμερα. (Έχει μόνο σχέση με τις μπούρδες που μάς τσαμπουνάνε οι Δημητράδες- Τριαρίρηδες- Νακρατζάδες- Γαβριηλίδηδες περί… αντισημιτισμού μας) Τα κοινά, παράλληλα, ή αντίθετα (ας τό κρίνουμε) συμφέροντά μας σε σχέση με την λαθρομετανάστευση, τον ισλαμισμό, την τουρκία, την «πολυπολιτισμικότητα», σήμερα, έχουν σχέση. Αυτά ας δούμε. (Αλλιώς θυμίζουμε τους ξευτύλες αριστερούς που σκούζανε «αμερικάνοι και εβραίοι φονιάδες των λαών», και ήταν αντισημίτες από… αντιαμερικανική κομμουνιστική υποχρέωση! Τελικά πρώην σταλινικοί και νεοναζί συμπίπτουν στην συνωμοσιολογία…) Επάνω σε αυτά τα σημερινά ζητήματα αναφέρθηκα ακριβώς και στο προηγούμενο άρθρο μου (περί Πλεύρη και Δημητρά) και σε παλαιότερα. Διαβάστε τα, είμαι σαφής νομίζω.

 4. kallitzakis Says:

  Πολύ καλό κείμενο. Συγχαρητήρια για την εργασία σου

 5. Μικρασιάτης Says:

  Ναι, αυτό είναι αλήθεια· o Χένρυ Μοργκεντάου, μάλιστα, και έσωσε Έλληνες από την σφαγή και κατέγραψε και έκανε γνωστές σε όλον τον κόσμο τις θηριωδίες των τούρκων [1] [2]. Αυτός, και φυσικά ο Τζωρτζ Χόρτον.

 6. ΧΡΗΣΤΟΣ Says:

  Δημοσιεύθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου 2002 στο ΒΗΜΑ:
  “…80 χρόνια συστηματικής προσπάθειας που κάναμε εμείς οι σεφαρδίτες εβραίοι υπέρ της Τουρκίας… ”

  ( 2002-80=???? )

  Περισσότερα:
  http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13549&m=A33&aa=1

 7. Αντίοχος ο Αφανής Says:

  Άγγλοι πράκτορες, Εβραίοι πράκτορες, Μασόνοι πράτορες, όλοι φταίνε για τα χάλια μας, εκτός από εμάς τους ίδιους!! Άραγε, στην Τουρκία τα ίδια λένε; Μάλλον όχι, διότι αυτοί “κανόνισαν” τους … “πράκτορες” και φρόντισαν να γίνουν από “μεγάλος ασθενής” σε περιφερειακή υπερδύναμη. Γιατί εκεί δεν ευδοκιμούν Δημητράδες και Νεκρατζάδες; Γιατί έχουν κράτος σοβαρό. Εδώ μας έφαγε η παρλαπίπα.

 8. Δούλος της Ντόρας Μπακογιάννη Says:

  Γεια σας. Η φαντασίωσή μου είναι femdom με την Ντόρα Μπακογιάννη! Τι θεϊκές ποδάρες! Να με ξάπλωνε στις μπουτάρες της και να με καταχέριζε στα οπίσθια. Η πιο βρώμικη φαντασίωσή μου. Μάλλον η πιο βρώμικη είναι femdom με Ντόρα και Κοντολίζα Ράις μαζί. Η Ντόρα η γυναικάρα η καθαρόαιμη φοράδα να με καταχερίσει, κι έχει και βαρύ χέρι…, και η black bitch η Κοντολίζα να με μαστιγώσει αλύπητα. Αααααααχχχ…

  Εάν έχετε σέξυ φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη ή της Κοντολίζας, παρακαλώ στείλτε μου. Ή εκείνο το βίντεο που έδειχνε ο Θέμος με την Ντόρα Δήμαρχο στο Σύνταγμα, που την έδειχνε σαν δράκουλα – την φανταζόμουν να με δαγκώνει και είχα χύσει δεν ξέρω πόσες φορές.

  Επίσης όποια αυταρχική κυρία θέλει να κάνουμε chat ή real life bdsm, αυτή να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, να την λέω “Κυρία Υπουργέ”, “Κυρία Μπακογιάννη”, και εγώ να κάνω τον υπάλληλό της, τον υπηρέτη της, την φιλιππινέζα της ακόμη, ας μου γράψει και θα κάνω ό,τι θέλει, ό,τι μου ζητήσει.

  Για σοβαρές προτάσεις, γράψτε μου στο: mikrotsoutsounos στο gmail τελεία com

  Ευχαριστώ

  Μαυρίστε τον Κωστάκη Καραμανλή, να γίνει Αρχηγός η αφέντρα Ντόρα

 9. sociality Says:

  Οι μνήμες δεν καίγονται. Είναι στο DNA των παιδιών που γεννιόνται. Λάθη έγιναν αμφοτέρων των πλεύρων. Το κακό είναι ότι όπως πάντα την πλήρωσεό λαός κι έτσι κι εκεί κι εδώ ήρθαν ξένοι. Οταν βρέθηκα στη Σμύρνη κι άκουσα ένα γέρο να μιλά ελληνικά ανατρίχιασα. Το χειρότερο όταν μου είπε ότι πατρίδα του είναι η Κρήτη. Κοίταξα το FUAR πέρα απο τον δρόμο της αγάπης και σκέφτηκε πόσες ελληνικές μνήμες χάθηκαν όταν ισοπεδώθηκαν τα πάντα εδώ και πόσο στοιχιωμένο είναι το εκθεσιακό κέντρο απο τις μνήμες κάποιον άλλων που έζησαν εδώ και ξεριζώθηκαν …κι αυτοί για να λένε “Ηπατρίδα μου είναι η Σμύρνη”

 10. Γιατί κάψαμε την Σμύρνη; » Αρχαία Ιθώμη Says:

  […] hellas.wordpress.com από το Ελληνικό Ιστολόγιο […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...