Όργανο Σκοπιανών πρακτόρων και προδοτών η Φιλελεύθερη Συμμαχία;

To νέο κόμμα …

που πιστεύει στα ….

(από 28 Απριλίου 07 ) ελέγχει ήδη o… GEORGE SOROS ;;;

(Θα ήθελαν τουλάχιστον. Διότι δεν πιστεύω ότι πληρώνονται. Μάλλον τό κάνουν αυτοπροαιρέτως, από βλακεία…)

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

1) Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μετέχει ο Παναγιώτης Δημητράς του Παρατηρητηρίου του ELSINKI

Περισσότερα στοιχεία για την δράση του Δημητρά εδώ.

Και εδώ.

2) Στο site της ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αρθρογραφεί και ο Παύλος Βοσκόπουλος του Ουρανίου Τόξου . ( βλέπε άρθρο )

3) Και στην ιδρυτική συγκέντρωση μίλησε ( βλέπε βίντεο ) όπως φαίνεται

ο Πέτρος Βασιλειάδης του Ουρανίου Τόξου , όπως αναγράφεται σε σχόλιο που ακολουθεί κάτω από το video τους:

« Sti sigkekrimeni ekdilosi milise mexri kai o Vasiliadis ( gnwstos akrodexios tou Skopianikou Ouraniou Toxou pou ypostirizei tin parousia makedonikismeionotitas stin Ellada kai tin katapatisi twn dikaiomatwn tous apo to Elliniko fasistiko kratos . An mporeit e amfisvitiste auto pou grafw»

Ο Βασιλειάδης είναι μέλος του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

( βλέπε ιστοσελίδα )

The “Nova Zora” Editors’ Commission

 • Vasiliadis Petros
 • Voskopoulos Pavlos
 • Georgiou Pantelis
 • Kasikas Petros
 • Litoksoou Dimitrios
 • Papadimitriou Dimitrios
 • Sakelis Nikos

Αντε , καλώς τους δεχτήκαμε!

Διαφημίσεις

Ἐτικέττες: , , , ,

8 ἀπαντήσεις to “Όργανο Σκοπιανών πρακτόρων και προδοτών η Φιλελεύθερη Συμμαχία;”

 1. Τουρκοφάγος Says:

  Συγγνώμη συναγωνιστή· την σκοπιανολαγνία και τον αφελληνισμό που τους δέρνει τα συμπεραίνεις μόνο από το ότι παρέστησαν δυο Σκοπιανοί στις εκδηλώσεις τους, ενώ και στο ψηφοδέλτιό τους μετέχει ο γνωστός Δημητράς; Μα αφού δεν το κρύβουν, το διακηρύσσουν απροκάλυπτα και σε κάθε ευκαιρία! Το μόνο που δεν μπορεί να τους προσάψει κανείς είναι ανειλικρίνεια!

  Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Fileleftheris Symmaxias είναι ο σκοπιανολάγνος δικηγόρος «Libertinos» ή Γεώργιος Δ. Μπούρχας.

  Γράφει ο ίδιος:

  “Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την πρώτη και κάτω από διεθνή έλεγχο απογραφή του Χιλμή Πασά, οι ελληνόφωνοι ορθόδοξοι αποτελούσαν μια μειοψηφία, που ανερχόταν μόλις στο 10% του συνολικού πληθυσμού της Μακεδονίας . Το ερώτημα, συνεπώς, για τον κ. Μουζέλη προβάλλει αμείλικτο: Πιστεύει, πλέον, σοβαρά ότι πρέπει να αποκατασταθεί η “αρχική αδικία” και για τη “σλαβομακεδονική απελευθερωτική οργάνωση” στο υποθετικό παράδειγμα του κ. Κωνσταντινίδη;”

  Τί καταλαβαίνει κανείς; ότι η Μακεδονία είχε μόνον 10% Έλληνες, αλλά την πήραμε εμείς. Ενώ, πρώτον, πήραμε μόνον το βιλαέτι της Θεσσαλονίκης, από τα τρία βιλαέτια της Οθωμανικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου, Κοσσόβου), και χάσαμε το Μοναστήριον στο οποίο επίσης οι Έλληνες υπερτερούσαν των βουλγαριζόντων και σερβιζόντων. Εκτός αυτού, ο Λιθοξόου και ο δικολάβος παίρνουν όλους τους σλαβοφώνους, βλαχοφώνους κ.ά μη ελληνοφώνους (ή μεικτούς και διγλώσσους) Ρωμηούς ( = Ορθοδόξους Πατριαρχικούς = Ελληνικής συνειδήσεως, Ελληνοψύχους) (ακόμα και τους “φανατικούς Έλληνες”, “γραικομάνους” Μακεδονομάχους σαν τον καπετάν Κώττα!) τους προσθέτει στους Εξαρχικούς βουλγαρίζοντες και τους προσμετρά όλους μαζί ως “σλαβομακεδόνες”, θεωρώντας τους… έθνος, αντικείμενο “απελευθερώσεως” από την…”σλαβομακεδονική απελευθερωτική οργανωση”!

  Πράγματι, ακριβώς η απογραφή αυτή του Χιλμή Πασά σε όλα τα σοβαρά βιβλία θεωρείται ως τεκμηριώνουσα τα δίκαια της Ελλάδος. Και δείτε πως διαστρέφει τα δεδομένα ο πρακτορίσκος δικολάβος. Τά δεδομένα λοιπόν της απογραφής είναι τα εξής.

  (Άσε το άλλο. Μάς κατηγορούν κιόλας αυτοί οι “προοδευτικοί” ότι επιτύχαμε την εθνική καθαρότητα της Μακεδονίας μετά το 1922, εγκαθιστώντας τους πρόσφυγες Μικρασιάτες και εκδιώκοντας τους τούρκους! Λές και το θέλαμε! Άς μάς δώσουν λοιπόν την Ιωνία, τον Πόντο, την Ανατολική Θράκη, την Β. Ήπειρο, το Μοναστήρι και την Κύπρο, να γίνουμε γνησίως πολυπολιτισμικοί!)


  Αναφέρονται τα στοιχεία και εδώ:

  ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ

  I) ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΤΟΥ ΧΙΛΜΗ ΠΑΣΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 1904

  Για τα τρια βιλαέτια, Θεσσαλονικης, Μοναστηρίου, Κοσσυφοπεδίου:

  Μωαμεθανοί: 1.729.000 [οι Τούρκοι υπερβάλλουν ως προς τους μωαμεθανούς, αλλά σημασία έχει πώς μετρούν τους τρίτους: Έλληνες και Βούλγαρους]
  Ελληνες: 647.932
  Βουλγαρίζοντες: 527.784
  Σέρβοι: 167.601
  Εβραίοι: 48270
  Ρουμανίζοντες Βλάχοι: 30.116

  Η κατανομή των Ελλήνων και Βουλγάρων κατά βιλαέτι σύμφωνα με την ίδια στατιστική ήταν:

  Βιλαέτι Θεσσαλονίκης: Ελληνες 373.217 , Βούλγαροι 177.317
  Βιλαέτι Μοναστηρίου: Έλληνες 261.283 , Βούλγαροι 178.412
  Βιλαέτι Κοσσυφοπεδίου: Ελληνες 13.468 , Βούλγαροι 172.055

  Το βιλαέτι του Κοσόβου περιελάμβανε το βόρειο και βορειοανατολικό τμήμα της ΠΓΔΜ, το Κόσοβο, το νότιο τμήμα της Σερβίας στα σύνορά της με την ΠΓΔΜ, και το Σατζάκ (βόρεια του Κοσόβου) όπου κατοικούν ακόμη αρκετοί μουσουλμάνοι.

  Το βιλαέτι της Θεσσαλονίκης περιελάμβανε την κεντρική και ανατολική ελληνική Μακεδονία, την “βουλγαρική Μακεδονία” δηλαδή ένα μικρό τμήμα της σημερινής Βουλγαρίας στο τριεθνές Ελλάδας-ΠΓΔΜ-Βουλγαρίας, και το νοτιοανατολικό τμήμα της ΠΓΔΜ (ακόμα μικρότερου μεγέθους από το βουλγαρικό) ακριβώς δυτικά της “βουλγαρικής Μακεδονίας”

  Το βιλαέτι του Μοναστηρίου περιελάμβανε την δυτική ελληνική Μακεδονία, την ανατολικοκεντρική και νοτιοανατολική Αλβανία (ακριβώς πάνω από το νομό Καστοριάς) και το δυτικό-νοτιοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ.

  Είναι ευνόητο πως παρετέθη η τουρκική στατιστική, κι όχι οι βουλγαρικές ή οι ελληνικές, διότι αλλιώς θα υπήρχε η αντίρρηση πως δεν είναι αντικειμενικές. Η αλήθεια είναι πως καμμία δεν είναι αντικειμενική, ωστόσο τα νούμερα της τουρκικής στατιστικής είναι αντικειμενικότερα, και μάλιστα δίνουν τον ίδιο αριθμό για τους ελληνικούς πληθυσμούς, με τον αριθμό που έδιναν οι Έλληνες (650 χλδ). Επίσης, οι βουλγαρικές στατιστικές χρησιμοποιούν ως κριτήριο την γλώσσα, ενώ οι ελληνικές τη εθνική συνείδηση. Είναι όμως αυτονόητο πως όταν πρόκεται περί μεικτών ή δίγλωσσων πληθυσμών, τα κριτήρια αυτά ήταν ρευστά και ανακριβή.

  [Βλ. την συνέχεια στην αναφερθείσα ιστοσελίδα.]

 2. asa Says:

  giati den lete tipota gia to biblio ths ST tora poy einai ekloges?

 3. vetdino Says:

  Πολύ φοβάμαι πως στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα γίνουν πράγματα και θαύματα!! Διαδηλώσεις, συμπλοκές, ταραχές… Αφού είδαν πως ακόμα και με τις φωτιές η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη στις δημοσκοπήσεις δεν έχω καμία αμφιβολία πως κάποιοι θα επιδιώξουν να πλήξουν την εικόνα της κυβέρνησης στη ΔΕΘ. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως πως τα σχέδια τους είναι γνωστά στον Ελληνικό λαό. Θα πρέπει να γνωρίζουν πως η τρομοκρατία τους, οι τσαμπουκάδες τους και οι ψευτομαγκιές τους ανήκουν σε περασμένες δεκαετίες και δεν περνάνε πιά.

  Αν συμβεί οτιδήποτε στη ΔΕΘ θα είναι υπόλογοι στον Ελληνικό λαό και θα ξέρουμε όλοι γιατί το έκαναν και τι σκοπό έχουν. Πάρτε το σαν προειδοποίηση, σαν ευχή να μην έχουμε παρατράγουδα. Αν επιβεβαιωθώ, και ελπίζω να κάνω λάθος, ας μην τα ρίξουν στην κυβέρνηση και τον (ανεπαρκέστατο κατά τη γνώμη μου) Πολύδωρα.

 4. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

  Επίσης για την Φιλελεύθερη Συμμαχία:

  α) Από τον Βαγγέλακα: «Εκλογές, χρώματα, μέ φρού φρού κι αρώματα… (6)».

  β) Από τον Κακοφωνίξ: «Οι μαρξιστές φιλελεύθεροι της Ελλάδας».

 5. dasd Says:

  Η… σημαία του ΠΑΣΟΚ!  Περισσότερα, από τον Greg.

 6. Πρόδρομος Μαυρίδης Says:

  Ως μέλος της Φ.Σ., πρέπει να ξεκαθαρίσω 1-2 πράγματα (έστω και με μια καθυστερησούλα μερικών ημερών).
  1) Ο Γ. Μπούρχας δεν είναι μέλος της Φ.Σ. http://bourchas.blogspot.com/2006/12/blog-post_16.html (προσωπικά δεν έχω διαβάσει όλη την επιστολή που έστειλε και δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται, αλλά είναι προφανές οτι ο κ. Bush (όπως και οι ηγέτες της Κίνας και της Ρωσίας) καμία σχέση δεν έχει με κανενός είδους φιλελευθερισμό οπότε δε νοείται δική μας υποστήριξη προς αυτόν)

  2) Η Φ.Σ. δεν είναι όργανο κανενός πράκτορα, Σκοπιανού ή μη (προφανώς θα ήταν πιο εύκολο για τυχόν πράκτορες να διαβρώσουν εκ των έσω ένα κόμμα που έχει προσβάσεις στη νομοθετική εξουσία και στα ΜΜΕ- διεφθαρμένοι βουλευτές σίγουρα υπάρχουν εκεί!). Εμείς έχουμε σαφείς θέσεις γι’αυτά τα θέματα και πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε πρόβλημα αν οι σλαβικής καταγωγής Έλληνες της Φλώρινας αυτοαποκαλούνται “εθνικά Μακεδόνες” ή κάτι παρόμοιο, ή αν η ΠΓΔΜ θέλει να λέγεται ΔτΜ. Οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ που οραματίζονται την επέκταση των συνόρων της χώρας τους σε βάρος της Ελλάδας είναι για μας το ίδιο “επικίνδυνοι” με τους Έλληνες που ονειρεύονται να “πάρουμε την Πόλη και την Αγιασοφιά”. Ομοίως, οιοσδήποτε στοιχειωδώς σοβαρός ιστορικός οφείλει να γνωρίζει ότι οι Σλάβοι καμία σχέση δεν έχουν με το αρχαίο Βασίλειο της Μακεδονίας, και, αν δεν το γνωρίζει, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό του!
  ΑΝ και ΟΤΑΝ ποτέ η ΠΓΔΜ εγείρει εδαφικές αξιώσεις, τότε θα αντιμετωπιστεί ανάλογα τόσο από τον Ελληνικό στρατό όσο και από τους Ευρωπαίους συμμάχους μας. Ξέρουμε πως πολλοί Έλληνες διαφωνούν με αυτή την λογική, αλλά εμείς πιστεύουμε πως η Μακεδονία δεν είναι εμπορικό σήμα και τυχόν χρήση του ονόματος από άλλους λαούς δε δύναται να βλάψει ουσιαστικά την Ελλάδα. Η διαφωνία είναι θεμιτή, αλλά η καταφυγή σε χαρακτηρισμούς τύπου “προδότες” (όταν γίνεται άνευ ερωτηματικού :P ) είναι ανώφελη και κατ’εμέ συνιστά “πλειοδοσία πατριωτισμού”, λογική που δε μας ενδιαφέρει ν’ακολουθήσουμε.

 7. Ο ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗΣ Says:

  Επαναλαμβάνω κείμενο μου προς συνάδελφό σου φιλελεύθερο σύμμαχο (σύμμαχο ποιανού δεν ξέρω)… καθώς όλοι επαναλαμβάνετε το ΑΟΡΙΣΤΟ ποιηματάκι της ιδρυτικής της Φ.Σ Πιστεύω να καταλάβεις παρακάτω ότι η Ελλάδα δεν είναι προιόν φιλοσοφικής συζήτησης στα blog αλλά αποτέλεσμα κάποιων που πέθαναν και σφαγιάστηκαν σαν αρνιά ωστε να μπορείς εσύ να αμπελοφιλοσοφείς απρόσκοπτα ανακατεύοντας το αφρόγαλα στον καπουτσίνο σου. Την ιστορία ΔΕΝ την έγραψε η ακροαριστερή Ρεπούση, την έγραψαν οι παπούδες μας και μάλιστα με αίμα.

  Σχετικά με την Σλαβομακεδονική θα σε παραπέμψω στο βιβλίο του Μπαμπινιώτη «Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και που πρόκειται για σοβαρή μελέτη , με όλη την παγκόσμια σχετική βιβλιογραφία, από κάποιον που ΔΕΝ είχε πρόβλημα κι ενδοιασμό να αποκαλέσει τους Μακεδόνες … Βούλγαρους στο λεξικό που πρότεινε για την Ελληνική Γλώσσα.

  Επειδή προφανώς δεν κατοικείς στην Μακεδονία , δεν έχεις πρόσβαση στα ακούσματα και τις διηγήσεις των ΝΤΟΠΙΩΝ και ΔΙΓΛΩΣΣΩΝ Μακεδόνων που έχουν θρηνήσει νεκρούς για να ΜΗΝ γίνει η Μακεδονία Βουλγαρική αποικία ή παράρτημα της Τιτικής Γιουγκοσλαβίας.

  Τα σώματα των Νοτίων Ελλήνων που πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα ήταν ελάχιστα μπροστά στην τοπική κινητοποίηση.

  Ενδεικτικά η δύναμη του διάσημου Μακεδονομάχου Τέλλου Άγρα ήταν 14 άνδρες (!), σχετικά λίγοι για να απελευθερώσουν από Τούρκους και Βούλγαρους περιοχές με έκταση σημερινών νομών όπως ο νομός Πέλλας. Δυστυχώς δεν έχω την τεχνική δυνατότητα να σου δείξω τις εκατοντάδες επιστολές των σλαβόφωνων Ελλήνων της περιοχής που εκλιπαρούσαν για βοήθεια από την τότε Ελλάδα εν έτει 1880 …
  Ούτε να σου δείξω τον κατάλογο 250 ντόπιων μακεδόνων που πολέμησαν τους Βούλγαρους.

  Το ποιοι κάτοικοι της Μακεδονίας δήλωναν Βουλγαρόφρονες και ποιοι Ελληνόφρονες δεν ήταν θέμα καταγωγής, ούτε θέμα ουσίας, αλλά θέμα εποχικής προπαγάνδας και υλικών ανταλλαγμάτων. Υπάρχουν ΑΔΕΡΦΙΑ που δήλωναν διαφορετική εθνότητα ανάλογα με το ΠΟΙΟΣ τους «άγγιζε» συναισθηματικά. Όπως συμβαίνει σήμερα με τα κόμματα και τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

  Και επειδή η Μακεδονία ήταν ΠΑΜΦΤΩΧΗ και δεν έβλεπες σχολεία σε ακτίνα 300 χλμ οι Βούλγαροι στις αρχές του αιώνα μοίραζαν καλαμπόκι σε όσους συστρατεύονταν και σταρένιο αλεύρι κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σε όσους τάσονταν με τους Ναζί. Υποχρέωναν με την βία την φοίτηση στα Βουλγαρικά σχολεία που ίδρυσαν με τον προφανή σκοπό της ετοιμασίας του πληθυσμού για απόσχιση από την Ελληνική κουλτούρα. Όταν η Ελλάδα ετοίμασε ένα «αναγνωστικό» της Βουλγαρικής διαλέκτου και το έστειλε να το διδαχτούν οι υποτιθέμενοι Βούλγαροι της Ελληνικής επικράτειας, οι Σλαβόφωνοι Έλληνες τα ΕΚΑΨΑΝ όλα και έκαναν κινητοποιήσεις για το θράσσος των Αθηναίων να τους αποκαλέσουν ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ επειδή μιλάνε την σλαβόφωνη διάλεκτο.

  Φαντάσου δηλαδή να σταθείς μπροστά σε έναν πόντιο που μιλάει Τουρκικά και να τον αποκαλέσεις Τούρκο … χωρίς να χάσεις τα δόντια σου. Γίνεται; Δεν γίνεται!

  Κάπως έτσι είναι και οι Σλαβόφωνοι Έλληνες.

  Οι «άθλιοι» της εποχής, της ζωής οι καταραμένοι , οι αδικημένοι και κατατρεγμένοι πήγαν στο πλευρό των Βουλγάρων γι αυτό και τα εγκλήματά τους ήταν τα πιο αποτρόπαια και χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Και μπορεί αυτά να προκάλεσαν παρόμοια αντίποινα από Ελληνικής πλευράς αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασαν ούτε στο παραμικρό την μαζική θηριωδία που έζησαν εκείνες τις εποχές οι Ελληνες Σλαβόφωνοι Μακεδόνες.

  Ή μήπως θυμάσαι η Ελλάδα να ΕΜΠΟΔΙΣΕ οποιονδήποτε αλλοεθνή αντιρρησία να σηκωθεί να φύγει;

  Ενώ θυμάσαι τι κόστος είχε όποιος επιχειρούσε να περάσει το τείχος του Βερολίνου προς την Δύση ή όποιος επιχειρούσε να εγκαταλείψει χώρα του «Δημοκρατικού» Ανατολικού Μπλοκ.

  Δεν έμεινε κανένας ζωντανός ιερέας στα χωριά της Μακεδονίας διότι οι πληθυσμοί παντρευόντουσαν και κηδεύονταν με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ κι έτσι η «ρυμούληση» των Μακεδόνων από την Ελληνική παράδοση στην Βουλγαρική έπρεπε να γίνει με βάση την θρησκεία. Η ομιλία, τα έθιμα , η κουζίνα ήταν κοινά σε όλους και δεν πρόδιδε ούτε αποδείκνυε διαφορετική καταγωγή.

  Δυστυχώς δεν μπορώ να θέσω υπόψη σου τα ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν τι πέρασαν οι σλαβόφωνοι Μακεδόνες από τον Βουλγαρικό «πολιτισμό», παρόλο που μιλούσαν «μπουλγκάρσκι» μεταξύ τους.

  Φυσικά ισχύει ότι υπήρχαν και Έλληνες και Βούλγαροι και Σλάβοι και Τούρκοι και Βλάχοι και Αρβανίτες και θρακιώτες και Εβραίοι ακόμα και Μικρασιάτες από το 1700 ακόμα, στην περιοχή αλλά ΔΕΝ προκύπτει ούτε επιστημονικά ούτε πολιτιστικά ύπαρξη «Μακεδόνων» και για κανέναν κάτοικο της Μακεδονίας όπως και ΟΛΗΣ της υπόλοιπης Ελλάδας δεν μπορεί να αποφανθεί κανένας για την πραγματική καταγωγή του.

  ΚΑΝΕΙΣ από μας δεν ξέρει που βοσκούσαν τα πρόβατά τους οι πρόγονοί του προ 500 ετών, ούτε ξέρουμε πόσο ζωηρούλα ήταν η προ-προ-προ γιαγιά μας κι αν τα παιδιά της ήταν όλα του άντρα της ή του όμορφου και πλούσιου Πασά της περιοχής.

  Όλα είναι πολύ σχετικά όταν μιλάμε για φυλές και καταγωγές. Κι αν οι Τούρκοι ήταν κι αυτοί Χριστιανοί , πιθανόν να ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ στις μέρες μας.

  Επειδή ακριβώς η Μακεδονία είναι γεωγραφικός όρος στον οποίο ζουν χιλιάδες χρόνια πολλές φυλές που μιλούσαν πολλές γλώσσες , γι’ αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάει για συγκεκριμένο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ όπως κάνει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ αλλά και η Φιλελεύθερη Συμμαχία.

  Σε περίπτωση που έχεις πάει Χαλκιδική θα ξέρεις ότι οι γηγγενείς εκεί ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ την Σλαβόφωνη διάλεκτο και είναι ΕΞΙΣΟΥ ή και περισσότερο ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ από τους άλλους.

  Η Σλαβική γλώσσα που ομιλείται στα Σκόπια μεταλλάχθηκε ανάλογα με τις πολιτικές επιρροές της περιοχής. Κι ενώ η βάση της είναι μία Βουλγαρική Διάλεκτος, στις μετά Τίτο εποχές «έσβησαν» τις Βουλγαρικές λέξεις και τις αντικατέστησαν με Σερβικές.

  Ως γλώσσα, με την έννοια της γλώσσας που εννοούμε για χρήση σε επιστημονικά κείμενα ή έστω απλά σε κείμενα μίας εφημερίδας, η Σλαβική των Σκοπίων δεν μετράει ούτε 60 χρόνια ιστορίας καθώς ξεκίνησε να γράφεται πολύ πρόσφατα. Νωρίτερα ήταν μία απλή διάλεκτος τουρλού , όπως και τα ποντιακά και τα βλάχικα με ελάχιστες λέξεις, αρκετές να ικανοποιήσουν ανάγκες όπως

  Μαμ-κακά-νάνι και Στάνη. Τίποτα παραπάνω. Οι επιστήμες υπάρχουν χιλιάδες χρόνια αλλά δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό κείμενο σε αυτή τη γλώσσα παλαιότερο των 60 ετών διότι ακριβώς η δημιουργία αυτής της γλώσσας ήταν αποτέλεσμα πολιτικών ζυμώσεων και όχι αποτέλεσμα μακραίωνης εδραίωσης ενός έθνους ή ενός πολιτισμού.

  Οι γείτονες έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού όπως κι εγώ κι εσύ μπορούμε να δηλώσουμε απόγονοι των Μάγια και να ζητήσουμε ειδικά μέτρα για την προστασία του πολιτισμού μας.
  Ούτε οι Έλληνες μπορούν να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες , ούτε κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι ΔΕΝ είμαστε απόγονοι των Μάγια.

  Είναι κι αυτό δικαίωμα μας απλά δεν έχει επιστημονική βάση που ούτως ή άλλως ΔΕΝ είναι και αγαπημένο σημείο αναφοράς στην πολιτική των Σκοπίων.

  Το κόμμα του Ουρανίου Τόξου που χρόνια τώρα ΔΕΝ μπορεί να μαζέψει πάνω από 250 υπογραφές μειονοτικών έχει τόσο δικαίωμα να μιλάει για μειονότητα όσο κι εγώ έχω το δικαίωμα να υποστηρίζω ότι είμαι ο αγαπημένος τραγουδιστής της συζύγου σου!.

  Κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να αποδείξει το αντίθετο παρόλο που σαν ιδέα είναι πανηγυρικά τρελή διότι ΟΥΤΕ τραγουδιστής είμαι, ΟΥΤΕ με γνωρίζει η σύζυγός σου. Η επιστήμη και η δικαιοσύνη έχουν όρια δυστυχώς οπότε μετά αναλαμβάνει η πολιτική και τα συμφέροντά της.

  Και το εσώρουχο της συζύγου σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ copyright.

  Μπορούμε υποθετικά να είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά εγώ να γυρνάω στις καφετερίες με ένα γυναικείο εσώρουχο στα χέρια μου και να υποστηρίζω ότι αυτό ανήκει στην γυναίκα σου.

  Δεν αποδεικνύεται επιστημονικά , δεν αποδεικνύεται ούτε δικαστικά, ζούμε σε μία χώρα που επιτρέπει την ελευθερία έκφρασης κι εσύ καλείσαι να ανεχτείς υποχρεωτικά την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και να υποστείς τις συνέπειες στην τιμή και την υπόληψη σου.

  Επί της ουσίας δεν σου έγινε καμία υλική ή ηθική ζημία καθώς δεν αναφέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου αυτό το εσώρουχο αλλά ο συμβολισμός είναι τέτοιος που λογικά θα εκραγείς.

  Αυτό ισχύει και με τους πατριώτες ανά την Ελλάδα που δεν μπορούν να ανεχθούν καταστάσεις που προσβάλλουν την τιμή τους και όχι απαραίτητα την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας .

  68% των Ελλήνων ζητούν ΒΕΤΟ για τα Σκόπια ΠΑΝΤΟΥ! Είναι θέμα τιμής κι όχι τόσο θέμα ουσίας.

  Αυτό που είναι το αξιοπερίεργο είναι … ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ των Σκοπιανών με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ ενώ υποτίθεται μας έχουν ανάγκη σαν κράτος.

  Περίεργη είναι και η επιμονή της Γιαννάκου ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ το βιβλίο που ξεσήκωσε την μισή Ελλάδα αλλά και η σιωπή του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το περιεχόμενο του Βιβλίου;

  Το ΚΚΕ, πιστό στις ντεμοντέ διεθνιστικές αντιλήψεις δεν έχει αντίρρηση με το βιβλίο καθώς η Ρεπούση είναι αριστερής ιδεολογίας (www.arsh.gr) κι έγινε καθηγήτρια με «βίσμα» προκειμένου να χτυπάει «δημοπρατήσεις» του υπουργείου Παιδείας.

  Αυτά είναι τα ύποπτα για μένα που δεν έχουν καμία ΣΧΕΣΗ με θέματα αυτοπροσδιορισμού και ελευθερίας της έκφρασης.

  Κάποια στιγμή η Γιαννάκου το πέταξε…

  «Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με κόμματα που είναι κατά της …παγκοσμιότητας»

  Παγκοσμιότητα … Νέος όρος με λιγότερο αρνητική αύρα σε σχέση με αυτόν της «παγκοσμιοποίησης».

  Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν οι απαραίτητοι «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» και η απαραίτητα μεγάλη μάζα των ηλιθίων που δεν μπορούν συλλάβουν τα σημεία και τις ενδείξεις των καιρών.

  Και στην Γερμανία του Χίτλερ, πολλοί «μυρίστηκαν» την επερχόμενη σφαγή των Εβραίων και έφυγαν από την χώρα αλλά οι περισσότεροι προφανώς θεώρησαν … υπερβολικό το «σενάριο» και διαβολή της αντιπολίτευσης. Τελικά η εξόντωση των Εβραίων συνέβη εξαιτίας της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ της πλειοψηφίας των Γερμανών κι ΟΧΙ επειδή η πλειοψηφία των Γερμανών επιθυμούσε την εξόντωσή τους.

 8. ΑΝΗΣΥΧΩΝ Says:

  Κοιταξτε ενα αλλο ανθος της ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
  http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/kriti-gr.html
  Παντως εγω ειμαι υπερ της πληρους οικονομικης και αντιστοιχα νομικης αυτονομιας για ολες τις περιοχες της Ελλαδας

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...