Αχαλίνωτη η Ν.Δ. χωρίς την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Νεοδημοκράτη: Εάν θέλεις σωστή κυβέρνηση Ν.Δ., ψήφισε ΛΑ.Ο.Σ.

Ασύδοτη και ανεξέλεγκτη θα είναι η Ν.Δ. με τον διαφαινόμενο ολοκληρωτικό θρίαμβό της στις εκλογές.

Η Ν.Δ πάει για θρίαμβο. Η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει συνεχώς με κάθε δημοσκόπηση, από τις πυρκαγιές έως τώρα, και έχει φτάσει πια το 3 %. Στα γραφεία στοιχημάτων η προσφερόμενη απόδοση για ποντάρισμα στην Ν.Δ. πέφτει ραγδαία, καθώς είναι πια άχαστο στοίχημα.

Εν τούτοις, ενώ ο θρίαμβος της Ν.Δ. είναι πια δεδομένος, αντί η Ν.Δ. να εκμεταλλευθεί τον αέρα του νικητή και να φωνάξει: “Σκίζουμε! Ελάτε μαζί μας!”, ακολουθώντας τις οδηγίες του Λούλη κλαψουρίζει υποκριτικώς ότι τάχα όλα παίζονται.

Στόχος της Ν.Δ. δεν είναι η βέβαιη πλέον αυτοδυναμία, αλλά το φοβέρισμα των (πρώην) ψηφοφόρων της, για να μην πάνε στο ΛΑ.Ο.Σ. Η Ν.Δ. θέλει να ολοκληρώσει τον βέβαιο πια θρίαμβό της έναντι του μηδαμινού Γιωργάκη με το να αφήσει και τον ΛΑ.Ο.Σ. εκτός Βουλής, και έτσι να ξεσαλώνει ασύδοτη και ανεξέλεγκτη την νέα τετραετία προς όλες τις κατευθύνσεις. (Η εκστρατεία τρομοκρατήσεως και εξαγοράς των στελεχών και οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ. στην Μακεδονία αυτές τις μέρες είναι άνευ προηγουμένου.)

Ο θρίαμβος της Ν.Δ. υπάρχει κίνδυνος να πάρει τέτοιες διαστάσεις, που θα πρόκειται πραγματικά για εθνική τραγωδία. Φαντασθείτε, το κόμμα που ασέλγησε στην ιστορική μας μνήμη με τα εθνομηδενιστικά σχολικά βιβλία, το κόμμα των συνοδοιπόρων της Ρεπούση, του Λιάκου, του Λαμπράκη, του CDRSEE και του Σόρος, τό κόμμα που ευθύνεται για την χωρίς εγγυήσεις απόπειρα ανατροπής του Συντάγματος (για το περιβάλλον και την παιδεία), όχι μόνον δεν θα τιμωρηθεί, αλλά θα καταγάγει πρωτοφανή θρίαμβο, ταπεινώνοντας τους αντιπάλους του ακόμη και μετά τις ολέθριες πυρκαγιές και εξαφανίζοντας κάθε μικρή, δυναμική ανεξάρτητη φωνή πατριωτικής αντίστασης.

Μετά από τέτοια επιβράβευση των αμαρτιών της, χωρίς αντίβαρο εκατέρωθέν της, τί θα μάς σώσει από την αλαζονία της νέας κυβέρνησης; Ήδη Μακεδονικό, Κυπριακό, Τουρκία είναι στο πρόγραμμα προς επίλυσιν. Το βιβλίο Ιστορίας δεν μοιράστηκε στα σχολεία· απεκρύβη εντέχνως, και οι «εκσυγχρονιστές» συνοδοιπόροι της Ρεπούση αναμένουν την εκλογική επιβράβευσή τους, για να μην μπορέσουμε να αρθρώσουμε πια λέξη. Περιβάλλον παιδεία, παίρνουν σειρά. Τίποτε δεν θα μάς σώζει πια.

Έστω και την τελευταία στιγμή, Έλληνα πατριώτη, μήν δώσεις στους αλαζόνες της εξουσίας την ανεξέλεγκτη δύναμη που ορέγονται. Ενίσχυσε τις δυνάμεις, η παρουσία των οποίων μπορεί να σημαίνει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Τις φωνές που θα ελέγχουν την νέα κυβέρνηση της Ν.Δ.

Χωρίς την πατριωτική αντιπολίτευση του ΛΑ.Ο.Σ., η Ν.Δ. θα είναι η επιβραβευμένη Ν.Δ. της Γιαννάκου και της Ρεπούση. Η ενδοτική Ν.Δ., έρμαιο στην πολιτική της μειοδοσίας της «εκσυγχρονιστικής» αριστεράς, μια Ν.Δ. που θα γράφει τους ίδιους τους οπαδούς της στα παλιά της τα παπούτσια, όπως τούς γράφει η Γιαννάκου.

Η μόνη ελπίδα για μια στοιχειωδώς σοβαρή Ν.Δ. είναι στο ζύγι του κοινοβουλίου, απέναντι στους εκσυγχρονιστές να υπάρξει μια νέα πατριωτική αντιπολίτευση. Η πατριωτική αντιπολίτευση του ΛΑ.Ο.Σ., που μετά από δεκαετίες θα ανατρέψει το κομματικό κατεστημένο.

Κάθε φιλότιμος νεοδημοκράτης πρέπει να ψηφίσει ΛΑ.Ο.Σ. Για το καλό της Νέας Δημοκρατίας, για να υπάρχει η δύναμη που θα την ελέγχει για την ολιγωρία της και θα την αναγκάζει να κυβερνά με σύνεση και χωρίς να περιφρονεί τους πατριώτες ψηφοφόρους της, έρμαιο στην ασυδοσία της «εκσυγχρονιστικής» αριστεράς, όπως τόσα χρόνια, με αποκορύφωμα την Γιαννάκου και τον αφελληνισμό των σχολικών βιβλίων.

Νεοδημοκράτη, θυμίσου την Ρεπούση και το βιβλίο Ιστορίας και σκέψου ποιες παρείσακτες δυνάμεις μειοδοτών εντός της Ν.Δ. θα νιώσουν «δικαιωμένοι» και ανεξέλεγκτοι και αχαλίνωτοι, εάν τους επιβραβεύσεις, αντί να τους ελέγξεις για τα ανομήματά τους.

Νεοδημοκράτη, εάν αγαπάς την Ν.Δ., ψήφισε ΛΑ.Ο.Σ.

Έλληνα πολίτη, οποιουδήποτε χρώματος: Είναι αναγκαία, περισσότερο από ποτέ, για την εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας μας, η παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Επιτέλους, να δούμε κάτι καινούργιο στην Βουλή, επιτέλους να ανατραπεί το πρασινοκοκκινομπλέ κατεστημένο που μας μπούχτισε τόσα χρόνια! Κάνε την ανατροπή!

Ἐτικέττες: ,

4 ἀπαντήσεις to “Αχαλίνωτη η Ν.Δ. χωρίς την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Νεοδημοκράτη: Εάν θέλεις σωστή κυβέρνηση Ν.Δ., ψήφισε ΛΑ.Ο.Σ.”

 1. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ Says:

  Η ΘΕΣΙΣ ΜΟΥ

  Αντικειμενικοί λόγοι για τους οποίους είναι εθνικώς αναγκαία η είσοδος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή

  1. Η δημοκρατία μας είναι στρεβλή – καιρός πια για υγιή δημοκρατία!

  Και άλλοι αντικειμενικοί λόγοι για την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή

  2. Οι ιδέες, η πραγματική πολιτική, ξανά στο προσκήνιο

  Περισσότεροι αντικειμενικοί λόγοι για την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή

  3. Αντίστασι στους εθνομηδενιστές και στους προσκυνημένους. ΟΧΙ στον κατεστημένο τρικομματισμό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ

  Ακόμη περισσότεροι λόγοι για την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ανατέλλει

  4. Ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Η μόνη δυνατότης εξασφαλίσεως πολιτικής ισορροπίας, η μόνη δυνατότης να βρει η ευρύτερη πατριωτική συντηρητική παράταξι τον πραγματικό εαυτό της, η μόνη δυνατότης για την εξυγίανση και της (βέβαιης αυτοδύναμης νικήτριας) Ν.Δ.

  5. Η παγκόσμια εξουσία μάχεται λυσσαλέα τον ΛΑ.Ο.Σ. – επιθυμεί την διατήρησι του τρικομματικού διαπλεκόμενου κατεστημένου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και την περιθωριοποίησι, και συνεπώς αδρανοποίησι, κάθε φωνής αντίστασης στο αντινεοταξικό μέν παλαιολιθικό δε Κ.Κ.Ε.

  6. Η απογοήτευσις Παπαθεμελή και οι βρώμικες συκοφαντίες

  7. Η αποφασιστικότης των πατριωτών για την Ελληνική Αναγέννησι. Αγώνας, ο μόνος δρόμος.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ
  ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 2. Ανωνυμος Says:

  Νεοδημοκράτη, ψήφος στον ΛΑΟΣ είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Είναι κρίμα…

 3. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

  Ρε φίλε, δεν πιστεύω να με θεωρείς και οπαδό του Bravo-Giorgaki!

  Αλλά ας μπούμε κι εμείς στην Βουλή, ας αποκτήσει σταθερή βάση και φωνή το πατριωτικό κίνημα. Εσείς της Ν.Δ., είπαμε, την έχετε την νίκη. Λοιπόν, ας μην έχετε μόνο από αριστερά αντιπολίτευση, ας έχετε και από δεξιά, για να υπάρχει ισορροπία. Καλό θα κάνει στα πολιτικά πράγματα.

  Και τί πάει να πει, όλοι στο μαντρί, αλλιώς είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ; Πρόβατα είμαστε;

 4. vetdino Says:

  εγώ περιμένω με ανυπομονησία μονομαχίες Άδωνη+Βορίδη vs Αλαβάνο+Παπαδημούλη, εντός βουλής!!

  από κάποια άποψη καλώς μπήκε ο ΛΑΟΣ για να κρατήσει ισορροπιες με τον αναρχοαυτόνομο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να θεωρώ κάποιες τις απόψεις του ΛΑΟΣ ακραίες, και να διαφωνώ ιδεολογικά μαζί του, αλλά η πολυφωνία ειναι σίγουρα χρήσιμη

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...