Τα ΟΧΙ θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ!

Παρέλαση…

Φαλαγγίτισες της ΕΟΝ

Παρέλαση…

Ο… ανθός της ελληνικής νεολαίας!

Πώς να τό κάνουμε. Τα ΟΧΙ θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ!

Μεταξάς-Γεώργιος-Παπάγος

Ἐτικέττες: , , , ,

5 ἀπαντήσεις to “Τα ΟΧΙ θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ!”

  1. πρεζα tv Says:

    Το ΟΧΙ το ειπε ο Ελληνικος λαος και κανενας αλλος…

  2. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

    Ο Ελληνικός λαός είπε βεβαίως το ΟΧΙ, αφού πρώτα τό είχε πει ο Μεταξάς, όπως εσημείωσε χαρακτηριστικώς ο -πολιτικός εξόριστος σημειωτέον- Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Και αφού ο Μεταξάς είχε προετοιμάσει αυτό τον λαό να λέγει ΟΧΙ και είχε προετοιμάσει το κράτος και τις Ένοπλες Δυνάμεις (πλήρως διαλυμένες προ του 1936) ώστε το ΟΧΙ αυτό να μπορεί να υποστηριχθεί.

    Ναι, ο Ελληνικός λαός είναι λαός προικισμένος, ικανός για θαύματα, και αυτό το έχει αποδείξει τόσες χιλιάδες χρόνια.

    Αλλά πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη ηγεσία για να δώσει την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικώς τα χαρίσματά του, για το καλό της Πατρίδος.

    Διότι, όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη ηγεσία, ο Ελληνικός λαός (ή μάλλον η ηγεσία του), αντί για ΟΧΙ, λέγει «Η Κύπρος είναι μακρυά», «Σε δέκα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει το όνομα της Μακεδονίας», «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς», και, αντί για Έπη της Πίνδου, καταγράφει Αττίλες και Κυπριακές τραγωδίες, Ίμια, Οτσαλάν, Σκόπια κ.λπ.

    Η Ιστορία είναι σαφής. Ο Ελληνικός λαός, τους δύο αυτούς αιώνες έγραψε Ιστορία μόνον όταν είχε Μεταξάδες, Βενιζέλους και στρατηλάτες Κωνσταντίνους στην εξουσία. Όχι ψοφοδεείς και αχρείους πολιτικάντηδες.

  3. apolywn Says:

    Ο Μεταξάς όπως και ο Ελληνικός λαός εκείνη τη στιγμη ήταν ένα. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει κάτι άλλο.
    Το ότι ο Μεταξάς δεν ήθελε τον πόλεμο αυτό ήταν κάτι άλλο, δυστυχώς οι υπεροπτική-ιμπεριαλιστική “λογική” των Ιταλών μας έφερε σε έναν πόλεμο στον οποίο μόνο χαμένοι βγήκαμε. Το περίεργο είναι ότι αν και αυτοί αρχίσαν αυτό πόλεμο, μετά την ήτα τους δεν πλήρωσαν τίποτε…

    Προς υπεύθυνο/η ιστοσελίδας,
    Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε σχόλιο με δικό σας άρθρο/α.
    Παρακαλώ όπως μας ειδοποιήσετε εάν είναι δυνατό κάτι τέτοιο.
    Εννοείται ότι θα αναφερόμαστε στον αρθρογράφο
    Ευχαριστούμε
    http://ellinwn-politeia.blogspot.com/

  4. ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ Says:

    Μπορείτε φίλοι μου να χρησιμοποιήσετε ό,τι θέλετε. Ευχαριστώ.

  5. UFO Says:

    Το αν το ΟΧΙ το ειπε ο Μεταξας η ο λαος ειναι ψευτοδιλημα. Δηλ αν ο Μεταξας ελεγε ΝΑΙ τι θα εκανε ο λαος θα τον εριχνε και θα πηγαινε να πολεμησει; Και αν ο λαος δεν ηθελε να πολεμησει το ΟΧΙ θα γινοταν ΝΑΙ ενα επαισχυντο.

Σχολιάστε