Ξεσηκώνεται η ελληνική κοινωνία ενάντια στον μεταναστευτικό εποικισμό

Ρεσάλτο και ‘Αρδην

Και οι αριστεροί (Θύμιος Παπανικολάου και Γιώργος Καραμπελιάς, «Ρεσάλτο» και «’Αρδην»- «Ρήξη») ξεσηκώνονται κατά της λαθρομετανάστευσης (μαζικός μεταναστευτικός εποικισμός αφανισμού της χώρας)!

Μετά την επιτυχημένη δημόσια εκδήλωση του «Ρεσάλτου» για την λαθρομετανάστευση, τώρα και ο Γιώργος Καραμπελιάς του «Άρδην» και της «Ρήξεως» θέτει επιτέλους το ζήτημα στο προσκήνιο του δημόσιου διαλόγου:

Μεταναστευτικό: Επιτέλους, η συζήτηση ανοίγει
του Γιώργου Καραμπελιά

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Διότι εμείς οι Έλληνες εθνικιστές τά λέμε χρόνια, αλλά μέχρι σήμερα οι αφελληνισμένοι διεθνιστές και λοιποί πράκτορες του διεθνούς καπιταλισμού μάς έβριζαν ως φασίστες, ρατσιστές και δεν ξέρω τι άλλο! Αλλά τα ψέμματα και η προπαγάνδα της ροζ αριστεράς του Κολωνακίου και των νεοφιλελεύθερων συντρόφων τους, αλλά και των «χρήσιμων ηλίθιων» αναρχοαριστεριστών των Εξαρχείων, δεν μπορούν να κρατούν για πάντα. Οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν ότι εμείς οι Έλληνες εθνικιστές δεν λέμε παρά το αυτονόητο για κάθε δημοκρατική, ευνομούμενη ευρωπαϊκή πολιτεία.

Επιτέλους λοιπόν, ανοίγει η συζήτηση σε ολόκληρη την κοινωνία και το πολιτικό φάσμα.

Διαμαρτυρία για την λαθρομετανάστευση (Αιγάλεω, Οκτ. 2007)

Γιάννης Κολοβός

Οι επιστημονικές αναλύσεις του κοινωνιολόγου και συγγραφέως Γιάννη Κολοβού, πραγματικά τσακίζουν κόκκαλα· καταρρίπτουν πλήρως τα φούμαρα των λαθρομεταναστολάγνων Παυλόπουλο, Αλαβάνου κ.λπ. συνθηματολογούντων επαγγελματιών «αντιρατσιστών». (Ο Γιάννης Κολοβός είναι και συγγραφεύς του εξαιρετικού βιβλίου: «Το κουτί της Πανδώρας: Παράνομη μετανάστευση και νομιμοποίηση στην Ελλάδα», εκδ. Πελασγός, 2003.) Πρόσφατη αρθρογραφία:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Του Γιάννη Κολοβού
(«Ελεύθερος Κόσμος», 2-9-2007)

Με αφορμή μία επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή για την μετανάστευση
του Γιάννη Κολοβού

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
(«Ελεύθερος Κόσμος», 30-10-2007)

Ντόρα Μπακογιάννη (!)

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους παράνομους μετανάστες», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη
(in.gr, 30-10-2007)

Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ
(«Ελεύθερος Κόσμος», 3-11-2007)

Μέχρι και η… Ντόρα λοιπόν, αναγκάστηκε να παραδεχτεί το αυτονόητο! Πώς να το κάνουμε, δεν μπορεί άλλο η Ελληνική κοινωνία, φοβούμενη την προπαγάνδα της χούντας των διαπλεκομένων «εκσυγρχρονιστών» «προοδευτικών», να κλείνει τα μάτια μπροστά στο τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα που απειλεί να μάς αφανίσει! Κάποτε έπρεπε κι εμείς επιτέλους να ξυπνήσουμε!

Σημείωση:
Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πόσο ευεργετική για την δημοκρατία μας και τον δημόσιο διάλογο ήταν η είσοδος του ΛΑΟΣ στην Βουλή και στο πολιτικό προσκήνιο. Επιτέλους, γίνεται δημόσιος διάλογος, σε όλους πια τους χώρους, για τα φλέγοντα προβλήματα της πατρίδος μας, για τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό το κατεστημένο επέβαλε σιωπή. Ναι, χάρη στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Έγινε η πρώτη ρωγμή στο κατεστημένο, στις 16 Σεπτεμβρίου. Η συνέχεια θα είναι αλυσσιδωτή. Καταρρέει πλέον η χούντα της αριστερονεοφιλελεύθερης προπαγάνδας. Η δημοκρατία μας άρχισε να ξαναβρίσκει την πολιτική της υγεία.

Ξέρω ότι πολλοί εθνικιστές είναι δυσαρεστημένοι που ο ΛΑΟΣ δεν εκφράζει απόλυτα σκληροπυρηνική στάση. Θα έπρεπε; Δείτε το αποτέλεσμα. Χωρίς καθόλου να προδώσουμε στο παραμικρό την ουσία των αρχών μας, κατορθώσαμε να ανοιχτούμε στην κοινωνία, να διαδώσουμε δημοκρατικώς τις ιδέες μας και την πολιτική μας, να θέσουμε την εθνική πολιτική στο προσκήνιο. Χάρη στην σύνεση του «επιπόλαιου» Γιώργου Καρατζαφέρη. Και εγώ ήμουν επιφυλακτικός απέναντί του, αλλά τα αποτελέσματα τόν δικαιώνουν, αυτός αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι σοβαρός και συνετός και επιδέξιος (αλλά και οι ικανότατοι πολιτικοί συνεργάτες του, Βορίδης, Γεωργιάδης, και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα), και οι έξαλλες κραυγές, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, μπαίνουν στο περιθώριο. Εάν συνεχίσουμε βεβαίως έτσι. Και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε.

Διαφημίσεις

Ἐτικέττες: , ,

3 ἀπαντήσεις to “Ξεσηκώνεται η ελληνική κοινωνία ενάντια στον μεταναστευτικό εποικισμό”

 1. aiton Says:

  http://onlygreeknews.blogspot.com/2007/11/08122007-700.html

 2. ethnikismos Says:

  Το ότι δεν χωράνε άλλοι μετανάστες λεγόταν από υπουργούς και την περίοδο 2002-2004, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζω δε ότι το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν 2 εκατομμύρια ήδη μέσα που γεννάνε όπως τα κουνέλια και κανένας δεν είναι πρόθυμος να μιλήσει για απελάσεις.

  Το ότι καταδέχθηκε ο κ. Καραμπελιάς να ασχοληθεί επιτέλους με την μετανάστευση είναι θετικό, αλλά αυτό (όπως και η συγκέντρωση στο Αιγάλεω) οφείλονται ΕΝ ΜΕΡΕΙ στην ύπαρξη του ΛΑ.Ο.Σ και ΚΑΘΟΛΟΥ στον πολιτικό του λόγο. Αυτή η στάση δεν λύνει προβλήματα, δημιουργεί ελαφρώς καλύτερες συνθήκες στην πολιτική σκηνή και αυτό δεν είναι αρκετό. Είμαστε μία από τις 2-3 χώρες της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα και μία από τις 2-3 επίσης που δεν υπάρχει συντεταγμένη αντιμεταναστευτική πολιτική από κανένα κόμμα. Να μιλάει ο Καραμπελιάς με την παρέα του και ο Παπανικολάου με την δικιά του κατά της μετανάστευσης είναι καλό αλλά δεν είναι αρκετό όσο δεν βγάζουμε αυτή την κατάσταση έξω, στον λαό. Η απέλαση δεν έχει γίνει θέμα και δεν θα γίνει όσο δεν βγαίνει ένα πολιτικό κόμμα, στην συγκεκριμένη περίοδο ο ΛΑ.Ο.Σ, να το ζητήσει ξεκάθαρα.

  Από εκεί και πέρα εγώ είμαι διατεθειμένος να περιμένω αυτή την ριζοσπαστικοποίηση του πολιτικού του λόγου. Αλλά δεν μπορώ να περιμένω επ’ αόριστον για να πει το αυτονόητο (και να επιμείνει σε αυτό, όχι όπως την κάθε Ντόρα), ότι δεν χωράνε άλλοι, το πλοίο βουλιάζει. Όλο αυτό το προεκλογικό και μετεκλογικό παιχνίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα δεν βγάζει πουθενά. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι επερωτήσεις σχετικά με το πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες ούτε η ηλίθια “πολιτική θέση” (ο Θεός να την κάνει) ότι “πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί να το συζητήσουμε”. Με ενδιαφέρει να πει σε πρώτο βήμα “δεν πάει άλλο, κλείστε τα σύνορα”, και όσο περνάει ο καιρός να προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα. Άμεση απέλαση όσων μπαίνουν παράνομα, άμεση απέλαση όσων εγκληματούν, επιλεγμένη μετανάστευση, ακύρωση της αντισυνταγματικής νομιμοποίησης που έλαβε χώρα σε 3 διαφορετικές περιόδους.

 3. ελληνας μεταναστης Says:

  Η πραγματικοτητα ειναι απειρως τραγικοτερη απο τις διαδικτυακες ανησυχιες. Τα σχολεια πλημμυρισαν,σε κεντρικες περιοχες της Αθηνας ειναι 5 αλλοδαπα προς 1 δικο μας,τα μαιευτηρια το ιδιο, τζαμπα ειναι, οπως και τα νοσοκομεια, ο ΟΑΕΔ γεματος,τους δινουμε και επιδοματα πολυτεκνων για οσους δεν ξερουν,τα λεωφοριεα πηχτρα οπου τσιριζουν θρασυτατα επι ωρα στα πανακριβα κινητα,οσο για συγκεκριμενες γειτονιες πλεον μιλανε αλλη γλωσσα οι δρομοι. Καθε νεαρη αλλοδαπη εχει ενα στο σχολειο, ενα στο καροτσι, ενα στο χερι και ειναι και εγκυος! Αν νομιζει κανεις οτι υπερβαλλω ας περπατησει, οχι με αυτοκινητο, απο Ομονοια μεχρι τερμα Πατησια. Δεν υπαρχει αλλη λυση απο τις μαζικες απελασεις και ας κλαψουριζουν οσο θελουν οι βορειο-προαστιτες Συριγγες, οι καθε λογης κρατικοδιαιτοι δημοσιογραφοι και οι λοιποι επαγγελματιες ‘αντιρατσιστες ανθρωπιστες’. Αν τους θελουν τοσο πολυ ας τους παρουν σπιτι τους οπως ο Μαγγινας.. Το θεμα ειναι ποτε θα υπαρξει μαζικη αντιδραση των Ελληνων πολιτων αν και φοβαμαι οτι και με πολυβολα να γαζωσουν οι αλβανοι καμμια εθνικη γιορτη παλι η γενικευμενη απαθεια και αδιαφορια του βολεματος θα υπερισχυσει. Ιδωμεν φιλτατοι…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...